Sfarbenie Papiera Roll Deti Farba Papiera 11811.8 Palcový Batoľa Umelecké Potreby Sticky Art Paper Roll Kreslenie, Maľovanie Na Papier Pre Batoľa

€15.59 €7.80
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Predstavujeme náš Sfarbenie Papiera Roll, s hladkým povrchom a ich osobitne navrhnuté späť nálepky, takže je vhodnejšie použiť a široko používané.Ideálny pre špeciálne dovolenku projektov a nekonečné umelecké výtvory!

Vlastnosti:

Názov: detská Kresba Roll

Materiál: papier

Veľkosť: plne rozšírená 30*300 cm

Balenie zoznam:

1 x detská Kresba Roll

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúca Kvalita Papiera: Naše Papier na Kreslenie Roll je vytvorený s high-grade vybraných materiálov, ktoré poskytujú dokonalé hladké povrchy pre vaše náčrty, čmáranice, a obrazov.

2.No-Stopových Priľnavosť: Papier na Kreslenie pomocou peel-off pohodlie, zabezpečenie nula značky doľava po odstránení.Bez námahy držať ho na steny, nábytok, stoly a ďalšie.

3.Mnoho Použitie: Zlepšiť svoju kreativitu s týmto všestranný papier roll, ktorý odomkne a neobmedzené možnosti pre školy a práce.To môže byť použitý pre kreslenie, čmáral, remeselné a stavebné práce projekty, čo je ideálnou voľbou pre domáce a voľnočasových aktivít.

4.Výborný Darček: Tento Papier na Kreslenie Roll je výborný darček pre deti, ktoré hľadajú zásuvky pre ich nápadité vyjadrenie počas sviatkov ako sú Vianoce, deň Vďakyvzdania, narodeniny, a viac.

5.Zlepšiť Svoju Kreativitu: S našou Papier na Kreslenie Roll, uvoľniť svoj umelecký potenciál, ako to umožňuje jednoduché oddiel graffiti, strihanie a trhanie: robiť svoju prácu rýchlejšie a pohodlnejšie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *