• Domov
  • Kuchyňa,Jedáleň & Bar
  • Čierne Biele Pruhy Vzor Tabuľky Mat Kuchyňa Dekorácie Placemat Tabuľka Obrúsok Na Svadobné Stolovanie Príslušenstvo Tabuľka Mat

Čierne Biele Pruhy Vzor Tabuľky Mat Kuchyňa Dekorácie Placemat Tabuľka Obrúsok Na Svadobné Stolovanie Príslušenstvo Tabuľka Mat

€29.54 €15.07
Na sklade

  • Funkcia - Eco-priateľský
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - Moderný Štýl
  • CN - Jiangsu
  • Tvar - Obdĺžnik
  • Materiál - Bielizeň
  • Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ - Rohože & Podložky

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Package - Prestieranie set pre Domáce Dekorácie Nápad , Veľkosť:18"x12"(45cmx32cm), Materiál - Bavlna Linka& Polyesterovej Tkaniny.

Aj Vyrobené Teplo Odolný Miesto Rohože - Chrániť Stôl z škrabance a škvrny, č vyblednutiu, Umývateľné a Ľahko sa čistí - Ručné pranie v teplej mydlovej vode a vzduchu-dry; ak nie je škvrny uviazol v placemat, použite kefu a mydlovej vode vyčistite ju.Stroj umývateľný.

Darček pre dovolenku,na jar, St. Patrick ' s Day,veľká noc, jeseň, Vianoce, deň Vďakyvzdania.Vrelo Odporúčam Tabuľka Mat - Vhodné pre každú príležitosť.Môžete ho používať na kuchyne, jedálenské stoly, konferenčné stolíky, hotely a reštaurácie a pod.Čisto krásne, príjemné na pohľad.Ideálny pre deti, mužov, Ženy, chlapcov a dievčatá.

Osobné Custom Design - Živé farby & jasný obraz.S najmodernejšie digitálne technológie tlače.Dlhotrvajúci dizajn.Bez farbív, ktoré poškodzujú zdravie vašej rodiny.

Môžete nám poslať vašu fotografiu alebo obrázok prispôsobiť svoje vlastné štýly.

Prosím, Skontrolujte Tabuľka Veľkostí

🍀12 x 18 cm(32 x 45 cm) x 2 ks

🍀12 x 18 cm(32 x 45 cm) x 4pcs

🍀12 x 18 cm(32 x 45 cm) x 6pcs

🍀12 x 18 cm(32 x 45 cm) x 8pcs

🍀12 x 18 cm(32 x 45 cm) x 10pcs

🍀12 x 18 cm(32 x 45 cm) x 12pcs

Vyberte Nastavenie, ktoré Potrebujete.

Viacnásobné Použitie:

💖Ideálny doplnok do vášho jedálenského stola, dobrá kvalita prestieranie s skvelého dizajnu a veľmi elegantne vyzerajúci, pridať viac zábavy do vášho kuchynský stôl.

💖Ideálny pre každodenné použitie, dobrý zápas s tmavé drevené tabuľky, sklenený stolík, biely jedálenský stôl, drevený dom, stolík, jedálenský stôl hnedej.Skvelé pre BBQ ,pod váš kávovar, terasa, Vďakyvzdania a Vianočná večera, mimo strán a bežné kuchyňa decor.

Tipy:

⚡ V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

⚡ Mohli existovať určité odchýlky z dôvodu ručné meranie.

Produkt Zobrazenie:

1 Recenzia na Produkt

  • Author

    Rýchle dodanie, no kvalita výrobkov nie je, ako je popísané, rednutie juty rohože, na sklenený stôl plavák na stôl, biela farba nie je čisto biely, iba špinavé biele rozbité so smotanou, vo všeobecnosti neodporúčame

    Zákazník - 2023-10-20

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *