5Rolls Strana-Farebné Fixky Sticky Karty, Priesvitné Poznámok Vlajky na Stránke Označenie Žiarivka, Indexové Karty, Samolepky

€2.21 €1.13
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - OOTDTY
  • Číslo Modelu - 62CD10SC500047

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

OOTDTY

Balík obsahuje,lepkavé kariet: balenie 5rolls,self-adhesive časť je transparentný.

Materiál,žiarivka, priesvitné sticky karty sú z pet materiálu a špeciálne lepidlo.svetlé farby, elegantný a jednoduchý dizajn.

Zapisovať a polohovateľného,štítok-je polovica samolepiace a je možné ju premiestniť na jednoduché vkladanie a označenie, a clean-up.rôzne perá priniesť rôzne účinky na lepkavé-poznámky (jednoduché suché perá: guľôčkové perá, ceruzky-fixky; ťažké až suchú perá: plniace perá, gélové perá, atrament na báze perá, atď.).

Prevádzka,jednoduché extrakt, žiarivka, priesvitné sticky karty sú používané na ťahanie-pozor na kľúč-položky a usporiadať súbory a farebnej časti môžu byť použité ako kód, alebo index-label.

Široké uplatnenie,žiarivka, priesvitné knihy sticky karty možno použiť s cieľom klasifikovať a označiť dokumenty, počítač, nástenky, čítanie-poznámky, knihy, adresáre, diáre, katalógy knižníc, archívov, súbory a dokumenty, a je veľmi vhodný pre študentov, učiteľov a administratívnych pracovníkov.

Špecifikácie:

Materiál:PET

Štýl:0,6 cm x 5m,0,8 cm×5 m

Balenie Obsahuje:

5 Roll Index Karty Vlajky

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie,prosím, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *