50Pcs Trysky Tip Spotrebný materiál Súprava AG60 SG-55 AG-60 WSD-60 Plasma Cutter Rezací Horák Tip Rezanie Kovov Pochodeň Trysky Tip Set

€56.03 €13.32
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zvýraznite popis:

[Premium Materiál] Tento trysky tip spotrebný materiál súprava je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, a kovového materiálu, ktorý nie je ľahké zlomiť.Materiál je pevný, ľahký a odolný pre použitie.

[Ľahko ovládateľný] Naše rezacie trysky horáka tip súbor môže spĺňať požiadavky na zváranie spojov a môžu zváranie uhlíkovej ocele a niektoré nízke legovanej ocele.Má dobrú tvárnosť, húževnatosť a crack odolnosťou, s vyšším nízkej teplote vplyv húževnatosť.

[Ľahko sa prenáša] Tento kit je ľahko prenosný, zaberajú málo miesta.Môžete ho vo vrecku, tašku alebo kufrík.Prenosný dizajn je vhodné ukladať.

[Pôsobnosti] Tento trysky tip spotrebný materiál súprava je kompatibilná s AG-60/SG-55 CUT60 LGK60. Elektródy klipy z medeného materiálu majú málo nečistôt, najmä fosforu, arzénu, hliníka atď., ktoré môžu znížiť vodivosť medi.Tento kit môžu uspokojiť potreby zváranie spojov a môžu zváranie uhlíkovej ocele a niektoré nízke legovanej ocele.

Názov Produktu: Trysiek Tip Spotrebný Materiál Súprava

Materiál: Silikón + Kov

Farba: Zmiešaná Farba

Veľkosť:

Ochranné puzdro: 24×22 mm

Držiak: 27×28mm

Tryska: 21×18 mm

Elektródy 28×7mm

(Všimnite si, že ručné meranie môže mať 1-5mm chyba)

Zoznam Súčiastok:

5×Ochranné Kryty

20×Elektródy

20×Trysky

5×Zátvorkách

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *