100 Obálky Výzvou Binder Úsporu Peňazí Výzvou Binder, Ručné Obálky S Hotovosťou 100 Deň Úspory Výzvou Binder Jednoduché

€11.18 €7.82
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zaviazať sa k Nahrať svoju lásku a bohatstvo s našimi 100 Obálky úspory výzvou spojiva.Hrajú Transparentné nepremokavé peňažné obálka, 1 100-dňová nálepka, a transparentné sloty pre karty, perá, sloty, a bill držiaky na vnútornej strane.Vyjadriť svoje pocity prostredníctvom svojich úspor cestu.

Materiál: PU koža

Veľkosť produktu: (cca.)17.5*23.4 cm/6.89*9.21 palcov

Štýl: ako na obrázku)

zoznam:

100 Obálky Výzvou Spojiva*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prijať Opatrenia: Toto je ideálny nástroj, ktorý vám pomôže ušetriť peniaze a dosiahnutie vašich cieľov.Použiť ju na vytvorenie vlastného 100-deň úsporu peňazí plánovať, sledovať svoj pokrok s tracker list.

2.Vodotesný Materiál: priehľadné nepremokavé peňažné obálky kožený kryt je mäkký na dotyk, nosenie, odolný a trvanlivý.Chráni svoje veci od vode a prachu.

3.Bez námahy Management: obsahuje 25 listov štyri-square grid film, 100-dňová nálepka, a disassemblable krúžkových.Ideálny spôsob, ako rýchlo a ľahko organizovať vaše finančné ciele.

4.Široké Spektrum Použitia: S priehľadným sloty pre karty, perá, sloty, a bill držiaky na vnútornej strane, táto obálka výzvou rýchloviazača umožňuje ukladať peniaze, mince, účty, potvrdenky.

5.Dobrý Darček: Naše 100 Obálky Výzvou Binder, je zmysluplné a praktický spôsob, ako na dokument ceste životom, prehĺbiť vzájomné vzťahy, a vytvoriť trvalé spomienky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *