• Domov
  • Elektrické Zariadenia
  • 12 Volt Auto Ohrievač Auto Defroster Čelné Sklo Ohrievača Pripojiť Auto Ohrievač Rýchly Ohrev & Chladenie Ventilátory Čelné Sklo Defogger S 360

12 Volt Auto Ohrievač Auto Defroster Čelné Sklo Ohrievača Pripojiť Auto Ohrievač Rýchly Ohrev & Chladenie Ventilátory Čelné Sklo Defogger S 360

€25.97 €12.98
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento Prenosný Auto Ohrievač je dodávaný s dvoma vzduchu výstup rýchlosti, zabezpečiť rýchle a efektívne vykurovanie.Nie je ľahké byť poškodené, a jednoduchá inštalácia umožňuje jednoduché nastavenie.Spĺňa rôzne potreby a robí praktický darček voľbou pre každého, kto trávi čas v ich aute.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Hmotnosť: 385g

Veľkosť produktu: (cca.)13*6.5*6typ/5.12*2.56*2.36 palcov

Napätie: 12V

Balenie Zoznam:

12 Volt Ohrievača *1

Drôt *1

Pokyny *1

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Pohodlie: Či už potrebujete zahriať v chladnom počasí, alebo vychladiť v horúcom počasí, tento 12V auto ohrievač sa vás týka.To má dve vzduchu výstup rýchlosti a ohrieva rýchlo, takže si môžete nastaviť teplotu podľa vašich požiadaviek.Môžete ho použiť aj pre auto a domáce použitie.

2.Vysoko kvalitné Materiály: Toto 12V auto ohrievača je vyrobená z vysoko-tlak odolný ABS materiál, ktorý nie je ľahké byť poškodený a má dlhú životnosť.Používa zliatiny vykurovacích drôtov s vysokou tepelnou konverzie efektívnosti, ktoré je možné rýchlo zahriať svoje auto v chladnom počasí.

3.Ľahko Odnímateľný: Odnímateľný Ručný s 1,5-metrový kábel vyhovuje rôznym potrebám, bezpečnejšie kúrenie čiastočne oddelený od vreckové, odmrazovania a defog lokálne.

4.Pohodlné Ovládanie: Naše 12V ohrievača je jednoduché nastavenie s plug-and-play, systém, ktorý nevyžaduje žiadne nástroje, alebo elektroinštalácie.Jeho 360-stupňový otočný držiak umožňuje jednoduché nastavenie prúdenia teplého vzduchu na každom rohu svoje auto, kým prepínač umožňuje bezproblémovo prepínať medzi tepla a ventilátora v režime s ľahkosťou.

5.Viaceré Účely: Užiť čistý vzduch, jasné videnie a požadovanú temp s týmto 12V auto ohrievača.Ju rýchlo defrosts & defogs zároveň na čistenie vzduchu, a môžete nastaviť medzi vykurovanie a chladenie režimy.Univerzálne voľbou, je to ideálny praktický darček pre blízkych a kolegami podobne.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *