11 Sloty Stôl Organizátor 360 Stupňové Otáčanie Stola Organizátor Dual-Purpose Stôl Organizátori A Príslušenstvo

€17.47 €13.10
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

O tejto položky: [Smart 360 Stupeň Revolvingové Dizajn]Toto pero organizér na stôl môžu byť obrátil sa na otáčanie v rozsahu 360 stupňov.To zdarma hladko všetkých okolo, bez toho, prilepené.Ľahký prístup, ľahké sa dostať z akéhokoľvek uhla, vždy majte na vašom stole usporiadaná a organizovaná.

[Aktualizovaný 11 Nezávislých Oddelení Dizajnu]Tejto ploche organizátor má 11 rozdelené oddelení s rôznymi priestory a výšok, aby vyhovoval vašim potrebám, je ľahké držať a triediť ceruzky, perá, pravítka, nožnice, ceruzka nôž, atď.Šetrite svoj čas hľadaním rôznych perá.

[Stylish & Všestranný Dizajn]S módny a moderný dizajn, toto rotujúce skladovanie organizátor môže byť kompatibilná aj s akéhokoľvek interiéru vášho domova, kancelárie a školy.Čerstvé a jednoduché značku organizátor je zariadené ako skromný a pokojné farby na ploche.Minimalistický dizajn značky držiteľ vám inšpiráciu.

[Široko Používané]nie je To len môže byť použitý ako otočný držiak na pero na stole roztomilý, ale tiež ideálny na použitie ako make-up štetec držiteľ organizátor, make-up štetec pohár a viac.Ideálny pre ukladanie a drží všetky veľkosti kozmetické make-up štetce, obočia, ceruzky, eyeliners, doplnky do vlasov, laky na nechty, nail štetec a rúžu.

[Premium Materiál]umenie dodanie organizátor je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, ktoré je odolné a môže byť použitý na dlhú dobu.Navyše, jeho nepremokavé dizajn umožňuje jednoduché čistenie, udržiavanie svojej pôvodnej vzhľad v priebehu času.[Najlepší Darček pre Rodinu]Tomto all-in-one, desk, pen organizátor bude najlepší darček pre dievčatá, deti vo vašom živote, ako kolegovia, priatelia, učitelia, alebo niekto v kancelárii.Ideálny zlato kancelárske potreby darček.

Materiál: plast

farba: krémovo biela

Obsah Balenia:

1 x Držiak na Pero, Ceruzka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *