• Domov
  • Ostatné Šport A Zábava
  • 15ml Anti Fog Agent Sprej Auto Defogger Sklo Antifog Čistič Tekutý Povlak Pre Windows Obrazovky Windshields Okuliare Defogging

15ml Anti Fog Agent Sprej Auto Defogger Sklo Antifog Čistič Tekutý Povlak Pre Windows Obrazovky Windshields Okuliare Defogging

€6.48 €4.54
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Plávať s jasnú víziu pomocou nášho antifogging sprej pre plavecké okuliare.S 15ML môže, môžete ho použiť okolo 130-krát.Náš produkt môže byť použitý so pokoj pre zvláštnu postavu.Zabrániť úniku kvapaliny a niesť ju ľahko.Jednoducho naneste tenkú vrstvu rovnomerne a užite si jasné videnie pri plávaní.

Špecifikácia:

Meno: anti-fog agent pre plávanie okuliare

Zloženie: Alkylamine Soľ/Kremičitá/Upravený Silan/Síran

Kapacita: 15ml

Rozmery: 8.6*2.3*2.3 cm/3.39*0.91*0.91 palcov

Balenie zoznam:

Anti Fog Sprej na Okuliare*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Hmlové Prevencia: Naše anti fog sprej pre plavecké okuliare funkcie rozšírené nano-anti-fog technológie, udržať svoju víziu jasné vody pre nepretržitú plávanie skúsenosti.

2.Dlhodobý Anti-fog Účinok: Toto anti-fog sprej pre plavecké okuliare má stabilný výkon, ktorý nie je ľahké volatilize.To môže odolať vysokým a nízkym teplotám a poskytnúť jasnú víziu do 3 hodín.A 15ML fľaša môže byť použitý asi 130-krát, čo je trvalé a hospodárne.

3.Jemný & Safe: nemusíte sa obávať o tvrdé zložky alebo štipľavý zápach s našimi anti-fog sprej pre plavecké okuliare.Užívateľsky prívetivé vzorec, neublíži vašu pokožku alebo oči, čo vám umožní plávať starať-free a užite si jasnú víziu.Bezpečné pre ľudí so špeciálnymi postave a citlivú pokožku.

4.Nádherné nepriepustných Dizajn: Tento anti fog sprej prichádza s viac práv ako tesniaci krúžok, bee patch, a nepriepustných skrutku fľaša úst.Fľaše tela je vynikajúce vzhľad a svetlé farby.To môže zabrániť úniku kvapaliny a je ľahko prenosný.

5.Bez námahy Ochrany: Chrániť svoje plavecké okuliare z hmly s ľahkosťou!Jednoducho naneste tenkú a dokonca vrstva náš anti-fog sprej pre dlhotrvajúci jasnosť.Nie je potrebné vypláchnuť, alebo čakať na suché, vychutnať si ničím nerušený plávanie bez prerušenia.Ľahko sa nanáša rovnomerne na bezproblémové použitie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *