• Domov
  • Umelecké Potreby
  • Prenosný Mini Cínové Pole,12-Dobre Prázdne Akvarel Palety,Malé Farba Skladovanie Súpravy S Magnetický Klip A Olej Hrniec

Prenosný Mini Cínové Pole,12-Dobre Prázdne Akvarel Palety,Malé Farba Skladovanie Súpravy S Magnetický Klip A Olej Hrniec

€15.35 €9.21
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vezmite Svoje Umenie Kdekoľvek: Našom mini akvarel paletu kit je ideálny pre umelcov na cestách.Jeho kompaktná veľkosť umožňuje jednoducho nosiť vo vrecku alebo v taške, takže si môžete vytvoriť krásne umenie, nech ste kdekoľvek.

Kompletné Maľovanie Auta: Naše stavebnica obsahuje 12-dobre cínové pole, magnetické klip, z nehrdzavejúcej ocele olej banku.Lepidlo škvrny podržte akvarel paletu bezpečne v plechovej krabici, pričom magnetický klip pripisuje kresbou kniha pre ľahký prístup.

Vysoko Kvalitné Materiály: Naše tin box je vyrobený z odolného kovu a je určená na podržte 12-dobre zodpovedajúce palety.Nehrdzavejúcej ocele, olej hrniec je hrdza-odolný a ľahko sa čistí, pričom magnetický klip poskytne stabilný a pohodlný spôsob, ako klip farba box na kresbe knihy.

Ideálny pre olejomaľbu: Naše nehrdzavejúcej ocele olej hrniec je ideálny pre miešanie oleja, náteru alebo čistenie štetcov.Jeho tesnej klip uľahčuje prenášanie, a môže dokonca zavesený na palete, zatiaľ čo maľovanie.

Dizajn: Naše akvarel paletu kit ponúka jedinečný dizajn, ktorý je určite, aby sa inšpirovať vašu kreativitu.Je to skvelý darček pre umelcov všetkých úrovní, od začiatočníkov až po profesionálov.

Typ:B/C/A

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Kov+Plast

Obsah Balenia:

1 * 12-dobre tin box

1 * magnetický klip

1 * nerezová oceľ olej hrniec

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *