• Domov
  • Starostlivosť O Pleť Nástroj
  • Bambusové Kozmetické Nádoba Hliníkový Krém Fľaša Balzam Na Pery, Make-Up Starostlivosti O Pleť Kontajner Naplniteľné Lotion Jar Prázdne Kozmetické Box

Bambusové Kozmetické Nádoba Hliníkový Krém Fľaša Balzam Na Pery, Make-Up Starostlivosti O Pleť Kontajner Naplniteľné Lotion Jar Prázdne Kozmetické Box

€7.27 €5.08
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - TDiePf

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

1.Cestovné krém kontajner: naplniteľné kontajner na fľaše tento úložný prípade možno skladovať mlieko vzoriek, kozmetika, krém na tvár.

2.Mlieko cestovné kontajner: make-up vzorky kontajnerov v porovnaní s niesť veľké prípade, kozmetiky, obalové ich v malej vzorky pohárov pre cestovanie je lepšou voľbou.

3.Mini balzam na pery: v porovnaní s niesť veľké prípade, kozmetiky, obalové ich v malej vzorky pohárov pre cestovanie je lepšou voľbou.

4.Všetky bamboo hliníkové krém box: to je študentov a kancelárskych pracovníkov, ako aj pre cestovanie, strany a všetky outdoorové aktivity.

5.Prázdne make-up pohárov: vynikajúce a praktické, je veľmi vhodné ako darček pre rodinu a priateľov, budú ďakujem za vašu láskavosť.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov položky:Všetky bamboo hliníkové krém box

Materiál:bambus,hliníkové

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:Ako picture show(1inch = 2.54 cm)

Množstvo:1 Ks

Balenie obsahuje:

1 Ks Všetky bamboo hliníkové krém box

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *