• Domov
  • Okrasné & Čistenie & Ochrany
  • Motocykel Výťah Stojí Univerzálne motocyklové Kolesá Anti-slip Zdvíhacie Držiak Prenosné nastavovacie Koliesko Zdvíhacie Stojan Na Motocykel

Motocykel Výťah Stojí Univerzálne motocyklové Kolesá Anti-slip Zdvíhacie Držiak Prenosné nastavovacie Koliesko Zdvíhacie Stojan Na Motocykel

€49.75 €24.87
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu - BAVLNA
  • Názov Modelu - Motocykel Výťah Stojan

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Motocykel Výťah Stojí Univerzálne Motocyklové Kolesá Anti-slip Zdvíhacie Držiak Prenosné nastavovacie Koliesko Zdvíhacie Stojan Na Motocykel(Dropshipping/Veľkoobchod)

Odrážky:

1.Uložiť 90% úsilia: Svedectvo rozdiel vo výkonnosti s našimi motocykel výťah stáť ako to bez námahy výťahov a znižuje bicykli, vďaka nezávisle rozšírené lakťová opierka, ktorý ušetrí až 90% úsilia.

2.Protišmyková Gumová Technológie: Naše inovatívne protišmyková gumová technológia zvyšuje priľnavosť a stabilitu, čo je ideálne vhodný pre všetky povrchu.Je to univerzálny anti-slip stánok, ktorý bude na rôzne typy motocyklov.

3.Výška Adaptability: Pozdvihnúť váš motocykel s ľahkosťou pomocou tejto výťah stojan je skrutka nastavenie výšky a nastaviteľným uhlom základňu.Jej flexibilný dizajn je pohodlný na zvýšenie a udržanie bicykli, catering na rôzne vozidlá a terénoch.

4.Pohodlné Prepravy: Vezmite si opravy nesmie chýbať, nech ste kdekoľvek s týmto prenosné motocykel výťah stáť.Jeho ľahký a kompaktný dizajn uľahčuje prenášanie, zatiaľ čo jeho pohodlné skladovanie funkciu, udržiava ho v malých a bezpečné.

5.Viacúčelový stojan: S širokú škálu aplikácií, tento motocykel výťah stojan poskytuje stabilné výťahy, otočné rameno a multifunkčného príslušenstva, ako sú prenosné nadvihnite rám, nohy a off-road vozidla, príslušenstvo.

Hrajú nezávisle rozšírené opierkou a nastaviteľným uhlom základňu pre ľahké zdvíhanie a univerzálny anti-slip technológie pre zvýšenú bezpečnosť.

Špecifikácia :

Produkt hrubá hmotnosť: 670g

Produkt materiál: železo

Zoznam Produktov:

1pcs x motocykel výťah stojan

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *