• Domov
  • Domácich Kutilov
  • Práčka Vypúšťacia Hadica Flexibilné Vypúšťacia Hadica Rozšírenie Umývačka Riadu Vypúšťacia Hadica Rozšírenie Inštalácie Podložka Hadica Vypúšťacia

Práčka Vypúšťacia Hadica Flexibilné Vypúšťacia Hadica Rozšírenie Umývačka Riadu Vypúšťacia Hadica Rozšírenie Inštalácie Podložka Hadica Vypúšťacia

€8.47 €2.88
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hľadáte kvalitné práčka odtokovej hadice, že nikdy dreváky?Pozrite sa žiadny ďalší ako ABS-vyrobené práčka vypúšťacia hadica!Ponúka jedinečnú flexibilitu a rozširuje bez námahy, zabezpečiť vaše podložka odpadových vôd je vždy sypký.Najlepšie zo všetkých, je to ekonomicky výhodné riešenie bežných vypúšťacia hadica problémy.Rozlúčiť sa upcháva a dobrý deň, pre bezproblémové umývanie!

Špecifikácia:

Názov: Podložka Odtokovej Hadice

Produkt materiál: ABS

Veľkosť produktu:

Celková dĺžka: cca 80cm/31.49 v

vonkajší priemer : cca 33 mm/1.29 v

vnútorný priemer : cca 28mm/1.10 v

hrúbka steny : o 0,5 mm/0.01 v

Hmotnosť výrobku: o 330g

Produkt farba: hnedá

Koleno uhol: približne 75 stupňov uhol (koleno nie je o 90 stupňov pravý uhol)

Balenie Zoznam:

Podložka Vypúšťacia Hadica*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivé a Trvanlivé: Vyrobené z ABS materiálu, naše podložka vypúšťacia hadica odrazí späť do svojho pôvodného tvaru po kompresii, zaručuje dlhodobé používanie.Tento vysoko odolná hadica zabezpečuje bezchybné a bezproblémový-bez kanalizácie, bez akýchkoľvek únikov alebo blokády.

2.Únik Dôkaz: Naše Podložka Vypúšťacia Hadica prináša nepriepustných a neporiadok-free výkon s jeho ľahko ohýbať dizajn.Už žiadna voda poškodenie alebo komplikácie s týmto zvláštnym flexibilitu, dokonale kompatibilná s väčšinou podložky.

3.Rýchle Nastavenie: Vložte a zapojte adaptér, ak chcete predĺžiť svoj podložka vypúšťacia hadica bez odpojenia existujúcich.Nie sú potrebné žiadne nástroje, vložte ju do adaptéra je koniec, takže inštalácia rýchla a jednoduchá.

4.Kinks-Free Odvodnenie: Skúsenosti zaniesť-free odvodnenie s našimi podložka odtoková hadica je hrubé-korugovaných dizajn, prevencia kinks a poškodenia, ktoré môžu ovplyvniť podložka výkon.Squeeze a zaniesť prevencie zabezpečiť konzistentné prietok vody.

5.Široký Aplikácie: Naše Podložka Odtoková Hadica je nákladovo efektívne riešenie kompatibilné s práčky, sušičky a umývačky riadu, ideálna pre vaše práčovňa rôznorodé potreby.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *