1 Kus Na Opravu Pad Anti-Statické Magnetické Elektronické Opravy Mat Pre Workbench,Mobilný Telefón, Notebook, Opravy

€37.62 €18.81
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

[ Žiaruvzdorné ] Premium tepelná izolácia údržba stôl mat môže byť tepla odolnosť proti vysokej teplote 932°F(500℃), ktoré chránia vaše údržba platformu z vysokej teplote vyhorenia a poškodenia..spájkovania železo môžu priamo spájky v mat.

[Primerané funkčné oblasti, čistá a efektívna], Aby sa váš opravy jednoduché.

[Non-jedovaté a ľahko sa čistí]spájkovania opravy rohož je vyrobená z prémiový silikónový materiál, netoxické,anti-statické,horenia, anti-šmyk,anti-korózne,šetrné k životnému prostrediu,odoláva korózii a nebude deformovaný.- flexibilné a trvanlivé,to môže byť zložené, a to je ľahké na čistenie mydlom a vodou, alebo dokonca alkoholu

[Veľké Veľkosti Mat] veľké spájkovanie mat s veľkosťou 17.7 palca x 11,8 palcový poskytnúť väčší priestor na uspokojenie vašich mnohých projektoch opravy požiadavky.

[Široko Aplikácie]veľké spájkovanie mat je ideálny produkt na opravu telefón, laptop, počítač, športové hodinky, fotoaparát, inteligentné hračky, okuliare a ďalšie malé zariadenie.môže byť tiež použitý na spájkovačka, spájkovanie elektroniky, montáž, doska, rezbárstvo ručné ect

Je to perfektný silikónový opravy mat na spájkovanie elektroniky, montáž alebo elektroniky a doska opravy.

Vhodné pre osobné elektronické výrobky, počítač, telefón, hodinky, opravy a veľké výrobu elektronických výrobkov workshop.

Žiaruvzdorné - znesie teploty až 932°F

Mäkké a odolné, rollable pre jednoduché uskladnenie

S magnetickým priestor, aby sa zabránilo strate z malých častí

Nadrozmerné---dostatok pracovného priestoru

Studené farby - ľahko rozlíšiť od elektronické diely alebo skrutky

Voda a olej dôkaz - umývateľný

Udržujte pracovisko čisté a upratané,

teplo

nepremokavé

Farba:modrá

Materiál:Silica gel

Obsah Balenia:

1 x Oprava Pad

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Pjsafarik.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na Pjsafarik.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *