• Domov
  • Kuchyňa,Jedáleň & Bar
  • Kovové Obrúsok Držiak Na Stôl Voľne Stojace Tissue Papiera Zásobník Kovové Držiaky Na Obrúsky Kuchyňa Home Guest Jedáleň

Kovové Obrúsok Držiak Na Stôl Voľne Stojace Tissue Papiera Zásobník Kovové Držiaky Na Obrúsky Kuchyňa Home Guest Jedáleň

€15.28 €7.65
Na sklade

  • Číslo Modelu - Obrúsok držiteľ
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ - Krúžky Na Obrúsky
  • Funkcia - Eco-priateľský

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento kov papierový obrúsok držiteľ je štýlový a funkčný, dodáva nádych elegancie na váš stôl.Má voľne stojace dizajn, ktorý umožňuje umiestniť kdekoľvek potrebujete.To má extra širokú základňu, ktorá udržiava stabilné a bráni jeho prevráteniu.Je vyrobená z odolného kovu, ktorý má vysokú životnosť a odoláva korózii a corrosions.Môže mať širokú škálu detské plienky z papiera na látku, a môžu byť použité v kuchyni, jedálni, alebo akejkoľvek inej príležitosti.

Materiál: železo

Veľkosť: 13.5x4x9cm

Hmotnosť: 120 g

Zoznam:

Kovové Obrúsok Držiak na Stôl *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné na Dlhú Dobu: Vyrobené z vysoko kvalitného kovu materiál, tento obrúsok držiteľ odoláva korózii a škrabance, ktoré zabezpečujú vysokú životnosť a elegantný vzhľad.

2.Bezpečné a Stabilné: kovové papierový obrúsok držiteľ má vyvážené a šok-free base, ktorý mu zabraňuje hojdanie alebo pádu.To zaistí, že váš obrúsky sú vždy na mieste a pripravený na použitie.

3.Štýlové a krásne: má štýlový a krásny dizajn, ktorý je jednoduchý a moderný.To sa môže ubytovať rôzne typy papierové obrúsky a umožnia dosiahnuť a používať.

4.Jednoduché: Stačí chytiť a ísť s týmto kovom papierový obrúsok držiak, ktorý má voľne stojace dizajn pre pohodlie a praktickosť.Nie je potrebná žiadna inštalácia, stačí dať to na tabuľku a užiť si.

5.Široko Používané: Tento kov papierový obrúsok držiteľ môže byť použitá v rôznych nastavení, ako je kuchyňa, jedáleň, kancelária, alebo kúpeľňa.Je univerzálny a vhodný pre rôzne typy plienky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *