ROZKOŠNÝ BULDOG PRIATEĽ PÁR Slnečníky Reflektor Anti Uv Vlastné Auto Slnečník slnečník

€11.61 €5.93
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Oxford Handričkou

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Produkt alias: Proti ultrafialovému slnečnej clone auta predné sklo

Výrobný proces: UV tlač

Produkt materiál: hliník

Dizajn popis: plná šírka jednostrannej tlači

Materiál popis: jednovrstvové bublina hliníkovej fólie

Vlastnosti výrobku: Čistý hliník bublina hliníková fólia sa používa, ktoré má lepšiu ochranu pred slnkom a tepelné izolácie efekt než bežné hliníková fólia.Môže účinne chránili vaše auto od slnka, účinne chrániť vaše auto, interiér z starnutia, tepelnú odolnosť, a vytvoriť čo najviac pohodlné a cool interiérové prostredie.Jednovrstvový materiál, lepšie uchytenie prednej strane čelného skla.Prenosné a primeranej veľkosti je vhodné na prepravu a obchod, a nezaberá príliš veľa miesta.

Platné scéna: 130 * 70 cm a 140 * 76 cm rozmery sú ideálne pre predné sklo väčšiny modelov.

Príslušenstvo štruktúru: na jednej strane produktu už gumičkou pre skladovanie a hornom konci má dve corns, ktorá môže byť stanovená na predné sklo pomocou prísavky.Je vybavený 4 prísavky (vrátane dvoch náhradných prísavky).

Ako používať: Inštalácia prísavky do cornhole pracky (sacej strane tváre, čelo), šírenie slnečná clona, pripraviť ho plochou na prednom skle, a cicať prísavkou na sklo (Poznámka: pri sania, vytlačiť všetky vzduchu v sacom pohár.Ak je prach alebo nečistoty na skle, utrite ho a prísavky bude mať lepší účinok zmáčanie).

Návod na použitie: 1. Konkávne koniec je hore, a použiť dve prísavky absorbovať čelného skla cez corns.Skontrolujte prosím vaše čelné sklo veľkosť uistite sa, to sa hodí. 2. Vzhľadom na skladanie, tam budú určité vrásky, a mierne zafarbenie na vrásky príležitostne, ktorá nebude mať vplyv na používanie. 3. Prosím, nenechajte iných objektov poškriabaniu výrobku, aby sa zabránilo vzor od pádu.

Poznámka: v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, veľkosť dát s chybou do 1-3 cm je normálne.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *