• Domov
  • Domácich Kutilov
  • Skin-Skrášľovanie Sprcha Tri-Rýchlosť Tlakovej Sprcha Filtrovanej Vody, Dechlorinated A Krása

Skin-Skrášľovanie Sprcha Tri-Rýchlosť Tlakovej Sprcha Filtrovanej Vody, Dechlorinated A Krása

€36.86 €28.38
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Skin-Skrášľovanie Sprcha Tri-Rýchlosť Tlakovej Sprcha Filtrovanej Vody, Dechlorinated A Krása

[Dvojité Čistenie Vody A 3 Filtrov] sprchy hlavu má dvojité čistenie vody funkciu a 3 filtre (1 zahrnuté v hlavnej jednotky, a ďalšie 3 sú zahrnuté, a odporúčame ich výmena každé 3 mesiace. ) je pripojený.Okrem toho, sprcha hlavy.

Na odstránenie chlóru funkcia umožňuje sprcha hlavu sám trvať dlhšie, čo vedie k dlhodobým úsporám nákladov.Môžete osprchovať čistou vodou na podporu zdravého života.Je vybavený plynulou vody nastavenie hlasitosti funkcie, takže si môžete vychutnať komfortné sprchovacím kútom, kým nastavenie tlaku vody.Okrem toho, že je aj list, stop funkcia, ktorá vám umožňuje jednoducho zastaviť sprchou v ruke.Tieto funkcie sa môže ušetriť až 80% vody.Úspora vody tiež pomáha znížiť vody účty.

[Silné + Vírivá + Hmly Mode] Existujú 3 spôsoby, ako silný prúd vody, vírivá prietok vody, a hmle-ako prúd vody.Silný prúd vody môže účinne odstrániť nečistoty.Na vírivý prúd vody má účinok masáže, takže si môžete uzdraviť svoje unavené telo.Hmle-ako prietok vody je šetrné k pokožke a je možné predpokladať, že má relaxačné effect.By prepínanie medzi týmito režimami môžete sa tešiť na pohodlné sprcha čas, podľa toho, ako používate sprchovacím kútom.

[Zvýšenie tlaku & sprcha hlavu mikro-nano bublina] sprchy hlavu má funkcie "zvýšenie tlaku" a "mikro-nano bublina". "Hermetizácie" je funkcia, ktorá zvyšuje tlak vody zo sprchy, a to posilnením prietok vody.Túto funkciu môžete zlepšiť vaše sprcha skúsenosti, aj keď tlak vody je nízka.

Mikro-nano bubliny je funkcia, ktorá zlepšuje kvalitu vody, vrátane minútu vzduchové bubliny vo vode.Micro-nanobubbles sú minútu vzduchové bubliny, ktoré oslabujú povrchové napätie vody a majú vplyv zdvíhacích nečistoty a baktérie.

Farba: Ako Je Znázornené

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ+ABS+PP

Obsah Balenia:

1 x sprcha hlavy

3 x filtre

4 x inštalácia adaptérov

4 x pena spp

4 x O-krúžky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *