• Domov
  • Elektrické Zariadenia
  • Auto Ohrievač Dúchadlo 24V Auto Ohrievač, Ventilátor Motora Jednoduchá Inštalácia Ohrievača Multifunkčné Príslušenstvo Pre Auto Truck SUV Vozidiel

Auto Ohrievač Dúchadlo 24V Auto Ohrievač, Ventilátor Motora Jednoduchá Inštalácia Ohrievača Multifunkčné Príslušenstvo Pre Auto Truck SUV Vozidiel

€46.87 €23.43
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hľadáte spoľahlivý ventilátor motora ventilátora?Pozrite sa žiadny ďalší!Naše opotrebovaniu dúchadlo motor ventilátora zabezpečuje nízku spotrebu energie a silné uplatnenie.Navrhnuté tak, aby nedochádzalo poruchy alebo poškodenia, to 24V ventilátor je ideálny pre všetky vaše chladenie potreby.a vychutnajte si vysoký výkon, každý čas!

Špecifikácia:

Pracovné napätie: 12V/24V (voliteľné)

Výkon: 2-5 (kVA)

Teplotný rozsah: -40℃-40℃

Vhodné pre: parkovisko, kúrenie

Balenie Zoznam:

Ohrievač Dúchadlo Motor*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné na Použitie: Tento ohrievač ventilátor motora je vyrobený z vysoko kvalitného PVC a medi materiál, ktorý vydrží vysoká a nízka teplota prostredia a poskytuje dlhotrvajúci výkon.

2.Zvýšenie výkonu: Prijatie profesionálny dizajn procesu, tento Ohrievač Dúchadlo Motor zaisťuje dlhotrvajúci výkon s vynikajúcim výhrevnosťou, nízka spotreba energie, a noiselessness.Rýchle spustenie je ďalšou výhodou tohto vysoko účinný produkt.

3.Jednoduché Nastavenie: Dosiahnuť bezproblémový-bez inštalácie, tento Ohrievač Ventilátora Motora.Postupujte podľa jednoduchých pokynov na zaistenie optimálnej prevádzky.Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, majú profesionálne zvládnuť inštaláciu.

4.Flexibilné Kompatibilita: S rôzne špecifikácie vybrať z našej Ohrievač, Ventilátor Motora sa môže prispôsobiť tak, aby vyhovovali 2KW, a 5KW modely, ako aj oboch 12V a 24V systémov, ktoré spĺňajú rôznorodých potrieb s ľahkosťou.

5.Vynikajúca Kompatibilita: Tento Ohrievač Dúchadlo Motor poskytuje univerzálna montáž a silné uplatnenie, takže je vhodný pre všetky druhy parkovanie ohrievače.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *