• Domov
  • Ostatné Šport A Zábava
  • Plávanie Okuliare Dievča Plávanie Okuliare Vodotesný, Anti Fog Plávanie Okuliare Pre Deti, Bazén, Pláž Deti Darčeky

Plávanie Okuliare Dievča Plávanie Okuliare Vodotesný, Anti Fog Plávanie Okuliare Pre Deti, Bazén, Pláž Deti Darčeky

€4.59 €1.84
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - deti plávanie okuliare

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

S shock-odolné a vysoko odolný proti nárazu PC šošovky, tieto okuliare poskytujú bezpečnú starostlivosť bez stimulácie.Profesionálny UV index až 400+ a užitočné návrhu, tieto okuliare sú ideálne pre akúkoľvek aktivitu vody.

Špecifikácia.

Objektív materiál: poly

Tesnenie materiál: PVC

Čelenka materiál: silikón

Veľkosť produktu: o 15x5cm/5.91x1.97 palcov

Hmotnosť: 100 g

Balenie Zoznam:

deti plávať okuliare*1pai

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-grade Materiál: Naše deti plávať okuliare sú vyrobené z bezpečná, kvalitná PVC bez akýchkoľvek škodlivých látok, zabezpečenie vášho dieťaťa oči zostať chránené a podráždenie-free počas vodné aktivity.

2.Mäkké a Bezpečné: S shock-odolné a pohodlné materiálu, tieto deti plavecké okuliare ponúkajú skvelé vodotesné utesnenie výkon, takže je bezpečný pre použitie na všetky typy pleti tváre.Užite si bezstarostné kúpanie!

3.Jasné, Zobrazení: Naše deti plávať okuliare funkciu mäkké silikónové tesnenie a popruhy pre maximálne pohodlie a úniku bez skúseností, zatiaľ čo vysoko odolný proti nárazu PC šošovky s jasným a priehľadným možnosti poskytujú Vysokým Rozlíšením podvodná zobrazenie na zábavné a bezpečné kúpanie.

4.Pokročilá Ochrana: Ochrana vášho dieťaťa oči z vody a škodlivé UV lúče s týmito profesionálny deti plávať okuliare.S nepremokavé dizajn a opaľovací krém profesionálne UV index až 400+, sú ideálne pre zabezpečenie bezpečné a pohodlné vodné dobrodružstvo.

5.Optimalizovaný Dizajn: Užite si bezproblémovú plávanie skúsenosti s týmito deti plávať okuliare.Hrajú rýchle dizajn, jednoduché nastavenie a pamäť odrazu, sú mäkké a pohodlné a ponúkajú rýchle oživenie bez zmeny tvaru.Objektív opasku a ergonomické fit zabezpečiť optimálny výkon.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *