• Domov
  • Cover-Ups
  • Christmas Elf Bábika Narodeniny, Priania Elf Figúrka Dovolenku Stranou Dodávky Víla Ozdoby Na Vianočný Stromček Zberateľská Figúrka Pre

Christmas Elf Bábika Narodeniny, Priania Elf Figúrka Dovolenku Stranou Dodávky Víla Ozdoby Na Vianočný Stromček Zberateľská Figúrka Pre

€5.12 €2.56
Na sklade

  • Odporúčame Veku - 14+y
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Bez štipľavý zápach, sú ideálne pre ľahko plnka pančuchy.A s ich všestranný dizajn, tieto bábiky môžete ozdobiť akúkoľvek časť vášho domova - z mantels na stolové dosky.Plus, robia ideálny darček pre blízkych alebo priateľov.Pridať niektoré sviatočné kúzlo na vaše prázdnin s našou očarujúce Vianočné Elfovia!

Funkcie:

Názov Produktu: Elf Bábika

Hmotnosť: 70g

Veľkosť produktu: 9 cm/3.54 palcov

Materiál: ABS

Zoznam:

1 x christmas elf

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Správnu Veľkosť: Naše Vianoce elf figúrky pochváliť miniatúrne veľkosti, takže je ideálny pre umiestnenie do malých priestorov.Prekvapte svojich blízkych v tejto sezóne tým, že im v ich pančuchy ako zábavu a slávnostné Vianočné pančuchy stuffer.

2.Výnimočnú Odolnosť: S kvalitu ABS a gumené materiály, naše Vianoce elf znesie akékoľvek dobrodružstvo a zostávajú mäkké na dotyk, bez vyžarujú všetky štipľavý zápach.

3.Slávnostné a Veselý: Náš Vianočný elf bábika je synonymom sezóne s jej červené šaty a nezameniteľný Vianočnú atmosféru.Jeho pole komické výrazy, aby pre veľké gag darček alebo náladové okrem vašu dovolenku dekor.

4.Široké využitie: Pridať nejaké slávnostné fandiť na váš schody, parapety, krb plášti, alebo stôl s týchto rozkošný vianočné elfovia.Sú mäkké, plyšové, a jednoduché, predstavujú v rôznych polohách.

5.Pekný darček: Šíriť pocit Vianoce s našimi zábavu a slávnostné elf, perfektný darček pre každú príležitosť.Či už ide o narodeniny, výročie, Halloween, alebo Vianoce, tento nádherný elf prinesie úsmev na svojich blízkych, na tvárach a naplňte svoje srdcia radosti a smiechu.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *