1 Palcový Horčíka Kocka Kovové Uchytenie Pre Prvky Kolekcie Lab Experiment Materiál

€20.45 €10.23
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

1 Palcový Horčíka Kocka Kovové Uchytenie Pre Prvky Kolekcie Lab Experiment Materiál

Mg Čistého Kovu kocky veľkosti: 1 inch, váha:0.14 LB,Vysoká Hustota: balík zahrnuté 1 kus 1 palec Horčíka kocka s na 99,99% čistotu prvky jednoduché látky, ktorý je vhodný pre prvky kolekcie, koníčky, HOBBY, Štúdia, experimenty, materiál zobrazenie.

Kompletné elementárne údaje:Magnesium Kocka Meta s laserovým označené informácie na povrchu, vrátane: atómové číslo, chemický symbol, meno, hustota, atómovej hmotnosti,čistoty.To vám môže pomôcť, aby sa lepšie učiť o prvky.

Vylepšená Kvalita Materiálu: Naše kovové vzorky kocky sú odborne vyrobené z high-density uhlíka prvkov, zabezpečiť bezpečný a spoľahlivý výrobok.Tieto kocky slúžiť ako praktický vzdelávacích nástrojov v rôznych stupeň úrovne, čo ich robí vhodnými pre zapojenie aktivít v triede.Okrem toho sú ideálne pre prvky zbierky a podmanivý zobrazuje.

Rozšírené Vizuálnu príťažlivosť: Naša kocka predvádza vynikajúce estetické dosiahnuté presné rezanie a výtvarné zručnosti.Prírodné kovov (), farby, doplnené o matné povrchy, zvyšuje jeho celkovej krásy.Okrem toho, kocka funkcie ručne vyrobené kovové pásiky, pridáme k jej jedinečné kúzlo.

Všestranné Použitie: Naše hustota kocky nájsť široké utility v laboratóriách, kanceláriách, vedy sekcie, triedy, a výborné darčeky pre vedu nadšencov.Sú ideálne pre vedu demonštrácie a uspokojenie jednotlivcov všetkých vekových kategórií, podporovať hlbšie pochopenie kovy, prvky a koncept rôznej hustoty.

Farba: Ako Je Znázornené

Materiál: horčík

Obsah Balenia:

1 x Horčíka Kocka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *