• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Camping Ľahké Stojan Nastaviteľné Vonkajšie Stan Svietidla Držiteľ Telescoping Hliníkovej Zliatiny LED Lampa Visí Stojan, Držiak Držiak

Camping Ľahké Stojan Nastaviteľné Vonkajšie Stan Svietidla Držiteľ Telescoping Hliníkovej Zliatiny LED Lampa Visí Stojan, Držiak Držiak

€17.67 €9.72
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ Príslušenstva - Ostatné

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1.Prenosné a pohodlne Nosiť: Vyrobené z ultra ľahkého materiálu, hliníka, zliatiny, tento kemp ľahké stojan je trvalé a nemá strach z pádu.Môžete ľahko nastaviť a preložte ho v priebehu niekoľkých minút, a nosiť so sebou, nech ste kdekoľvek.

2.Multifunkčné Použitie: S obojsmerná háčik dizajn, môžete zavesiť tento kemp svetlo stáť hore a dole, aby vyhovovali vašim potrebám.Či chcete, aby osvetlenie vaše stan s svietidlá alebo usporiadať, kuchynské potreby, nápojové sklo, a iné položky, tento stojan vám pomôže ušetriť priestor a udržať všetko v poriadku.

3.Stabilné a Všestranné: camping ľahké stojan môže byť umiestnený bez chvění, vďaka svojej robustnej základni a anti-slip podložky.To môže tiež byť zložené na hrúbkou menej ako 2,5 CM pre jednoduché skladovanie a prepravu.Okrem toho môžete nastaviť výšku a uhol svetla s fixným držiakom, podľa svojich potrieb a preferencií.

4.Dual-purpose Dizajn: Tento kemp svetlo stojan je možné použiť ako pracovnú plochu ľahké stojan alebo pozemné plug svetlo stojí, vďaka svojej dual-purpose dizajn.Môže sa zmestili rôzne príležitosti a potreby, ako napr. kempovanie, turistiku, rybolov a čítanie.

5.Rotujúce Háčik Dizajn: háku tejto camping ľahké stojan možno otáčať o 360°, čo umožňuje zavesiť bez poškriabaniu alebo poškodeniu to.Keď sa nepoužíva, môžete zložiť háku a obchod stojan sa ľahko, šetrí priestor a robiť to prenosné.

Vychutnajte si pohodlie tejto skladacie pól vyrobené z výborný materiál.To môže ušetriť miesto, keď zložil a má nastaviteľná výška a uhol, aby vyhovovali vašim potrebám.Zem plug zaisťuje stabilitu a háčik je otočná pre jednoduché .Skvelý doplnok pre kempovanie, rybárčenie, alebo záhradníctvo.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vonkajšie pohodlné, ľahké stojan

Produkt color: čierna

Produkt materiál: hliníková zliatina

Ľahké stojan dĺžka: cca 150 CM/59.05 V

Produkt priemer: 1 CM

Hmotnosť výrobku: o 395G

Balenie zoznam:

1*Svetelný stojan

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *