PH Pero Nepremokavé Vrecko Tester, Jednoduchá Kalibrácia, Citlivá Sonda pre Lepšiu Presnosť Odolnosť pre Hydroponics M89B

€4.05 €3.04
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Shanwen
  • DIY Dodávky - Inštalatérske práce

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

OOTDTY

【Upgrade s Vysokou Presnosťou] vyzýva: Táto PH meter s Postavená-v citlivé elektródy jednoducho stlačením tlačidla "ON" a výsledok PH sa zobrazia na obrazovke v priebehu niekoľkých sekúnd.Meranie Rozsah: 0.00~14.00 pH; Presnosť: +0.01 pH.

【Jednoduché Meranie & Calibartion] vyzýva: PH meter má automatická teplotná kompenzácia funkciu.Dodáva sa s 3 balenia kalibrácia prášok.PressingCAL na 5 sekúnd ak chcete zadať kalibráciu režimy, stlačte zase vyberte práškov zodpovedajúce 6.86, 4, a 9.18 na kalibráciu.Keď je dlhé obdobie nečinnosti alebo po časté použitie, môžete kalibrovať tester s auto-kalibrácia tlačidlo pre správnu kalibráciu.

【AUTOMATICKÁ Teplotná Kompenzácia] vyzýva: Žiadne ďalšie potrebné vziať stará o teplote testovacej kvapaliny.Naše pH meter má vstavaný ATCfunction, dokáže presne zmerať hodnotu pH vzorky pri akejkoľvek teplote v rozsahu od 0°C-60°C.

【Podsvietenie Displeja] vyzýva: PH tester svetlé podsvietený digitálny displej, jednoduché použitie, bez ohľadu na to, v deň a noc prostredie, a meranie presné a jasné zobrazenie výsledkov.

【Prenosná Veľkosť & Široké Použitie] vyzýva: Tento malý PH tester umožňuje vykonávať v vrecká a meranie kdekoľvek.To je skvelé pre široký rozsah pitnej vody, bazény, akváriá, hydroponics, jedlo, pivo alebo iné kvapaliny.

Špecifikácie:

Materiál:ABS

Meranie

Rozlíšenie: 0.01 pH

Presnosť: 0.01 pH

Batérie: 2X 1,5 V LR44 (súčasťou balenia)

Automatická teplotná kompenzácia: 0-60Centigrade

Farba:Modrá,Žltá,Zelená

Balenie Obsahuje:

1x PH Meter

Poznámka:

Prosím, aby 1mm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *