• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Bežecká Pack Nastaviteľné Bežiaci Pás Fanny Pack Reflexné Štíhly Pás Pack Pre Bežecké Športy, Prechádzky Cestovanie Turistika Pretekárov

Bežecká Pack Nastaviteľné Bežiaci Pás Fanny Pack Reflexné Štíhly Pás Pack Pre Bežecké Športy, Prechádzky Cestovanie Turistika Pretekárov

€7.10 €4.97
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Baterka

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Bezpečné svoje veci, s týmto štýlovým a praktickým nepremokavé fanny pack.Predstavovať nastaviteľný elastický pás, môžete prispôsobiť tak, aby vaše pohodlie.Tento ľahký dizajn vytvára pohodlné nosenie pre všetky outdoorové dobrodružstvo.Jeho priestranný interiér je ideálny pre ukladanie všetky vaše cennosti a meria 50*11 cm/19.68*4.33 v.Majte svoje základy v bezpečí s týmto fanny pack.

Špecifikácia:

Názov: Bežecké Pásy

Materiál: nepremokavý nylon Lycra

Číslo Modelu: Tri Vrecká Pás Taška

Farba: Čierna

Platné scéna: šport, horolezectvo

Platné ľudí: Unisex

Veľkosť: cca 50*11 cm/19.68*4.33 v

Vhodné pás: cca 80-110 cm/31.5-43.3 v

Balenie zoznam:

1xRunning Fanny Pack

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné a Vodotesné : Tento Pás Kožená Taška je vyrobená z odolného materiálu lycra, zipsy, a popruhy, ktoré je vode odolný, trvanlivý, a anti-abrasion, zabezpečí dlhodobé využitie.

2.Nastaviteľné Pútko : Naše Bežiaci Pás vyhovuje pás veľkostiach od 231" na 43" s flexibilné a nastaviteľný pás, Zabraňuje položky z poskakovanie okolo, kým vám beh, jogging, chôdza, alebo prechádzajúcej prekážky.

3.Zostaňte v Bezpečí : Zostaňte v bezpečí a viditeľné pri behu alebo chôdzi v noci alebo v nepriaznivom počasí s našimi Nepremokavé Fanny Pack s reflexnými dizajn.S jack pre slúchadlá, môžete si viac príjemné a uvoľnené športový zážitok.

4.Aby Ste sa Cítili Confortable : dizajn Štíhly Pás Pack je užívateľsky príjemný a priedušný materiál umožňuje pohodlnejšie, keď si pot bez toho, aby ste sa cítili dusno.

5.Multi-Function : Naše Fanny Pack pridáva farbu vášho športového života.Ideálne pre fitness, cvičenie, chôdza, jogging, cyklistika, lezenie, cestovanie a outdoor aktivity.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *