5 Farieb Label Maker Pásky D11 Prispôsobené 0.55" x 1.57"(14x40mm) Papier, Nálepky, Etikety, Obdĺžnikový Office

€6.91 €4.49
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Premium Kvalita: Vyrobené z vysokokvalitného papiera materiál, tento label maker páska zabezpečuje trvalý a dlhodobý výkon.

Ideálna Veľkosť: Meranie 0.55" x 1.57" (14x40mm), táto páska je navrhnuté tak, aby dokonale s D11 tlačiarne, umožňujúce presné a presnú tlač.

Inkless Tlače: priama tepelná tlač technológiu, táto páska eliminuje potrebu atrament alebo toner, takže je nákladovo efektívnu a bezproblémovú možnosť pre kancelárske použitie.

Žiarivé Farby: k Dispozícii v rôznych farbách, tento label maker pásky pridáva živé a profesionálny nádych vašej štítky, zlepšenie organizácie a profesionalitu v kancelárii.

Jednoduché Použitie: Jednoducho nahrať na pásku do svojho D11 tlačiareň a spustite tlač.Zabrániť trhaniu nálepky, udržať najlepšiu tlačová efekt.Tento balík obsahuje 1 balenie label maker pásky, zabezpečenie, budete mať dostatok pre svoje označenie potreby. 100% Nový a Vysoko Kvalitné

Typ:Label Maker Pásky

Veľkosť:0.55" x 1.57"(14x40mm)

Farba:ako na obrázku

Materiál:Papier

Použitie: Office

Funkcia:Táto páska je vhodná najmä pre D11 tlačiarne.Vhodný tlačiarne môžete dosiahnuť najlepšie tlačová efekt pomocou priama tepelná technológia tlače bez potreby atramentu alebo tonera.Navyše, prosím, nie trhať nálepky, ako to môže ovplyvniť tlač účinok.

Balenie obsahuje: 1 Balenie Label Maker Pásky

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3mm veľkosť erroers vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *