• Domov
  • Domácich Kutilov
  • Drez Hubky Rack Mozgov Úložná Polička Z Nerezovej Ocele, Kuchynské Drôt Loptu Rag Organizátor Držiteľ Samolepiace Úložný Stojan Na Stenu Háčik

Drez Hubky Rack Mozgov Úložná Polička Z Nerezovej Ocele, Kuchynské Drôt Loptu Rag Organizátor Držiteľ Samolepiace Úložný Stojan Na Stenu Háčik

€0.52 €0.35
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - ZLinKJ

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

1. Vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál: Naše rag odvodnenie stojan je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, ktorý je opotrebovaniu a korózii odolné a môžu byť použité vo vlhkom kuchyňa prostredie na dlhú dobu.

2. Efektívne ukladanie a rýchle sušenie: dizajn mozgov modul môže pomôcť rag rýchlo absorbovať vodu, zabrániť baktériami z chovu, udržať rag čisté a suché, a uložiť kuchyňa priestor zároveň.

3. Ľahká inštalácia: žiadne zložité nástroje, alebo pokyny na inštaláciu sú potrebné.Stačí len zavesiť ich na umývadlo alebo skriňa, dvere, ktorý je jednoduchý a pohodlný a šetrí čas.

4. Stabilná štruktúra: štruktúra mozgov stojan je stabilný, ktoré môžu efektívne vykonávať hmotnosť rag, a nie spadnúť alebo sklzu ľahko, takže kuchyne, čisté a riadne.

5. Multi-účel, funkcia: môže byť použitý nielen na suchú handru, ale aj na ukladanie kuchynské vybavenie, ako sú riady so kefy a špongie.Je potrebné multi-funkčný nástroj pre ukladanie v kuchyni.

Farba:ako je znázornené

Veľkosť:ako je znázornené

Materiál:nehrdzavejúca oceľ

Package zahrnuté:1 ks

Poznámka:Vzhľadom na rôzne monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *