• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • EYSDON 1.25" Ďalekohľad T Niť Fotoaparát Adaptér pre Prime Focus a Variabilný Okulára Premietacie Fotografie - #90794

EYSDON 1.25" Ďalekohľad T Niť Fotoaparát Adaptér pre Prime Focus a Variabilný Okulára Premietacie Fotografie - #90794

€7.47
Na sklade

  • Druh - Monokulárne
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - EYSDON
  • Číslo Modelu - 90794

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis Výrobku:

Tento EYSDON Premennej Premietacie Fotoaparát Adaptér #90794 umožňuje rozsah ohn. pomery počas okulára-projekcia fotografie.Kompatibilné s teleskopmi s 1.25" focuser.Vložky do akéhokoľvek 1.25" okulára držiteľa a 1.25" okulára je potom obvykle je vložená do adaptéra, zvyčajne v 15 mm na 32 mm ohniskovej vzdialenosti.Opracovanými posuvné-článková montáž môže byť stanovená na akejkoľvek polohe pozdĺž jeho dĺžky a je držané v polohu pomocou thumbscrew.Výsledný ohn. pomer sa potom určí podľa posuvné nastavenie a okulára používa.Pre ZRKADLOVKY, T-Mount je potrebné a možné objednať samostatne pre váš fotoaparát značky.Môže byť použitý na prime focus fotografie bez okulára pri použití len nosepiece.

V 1.25 palcový Premennej Univerzálny Fotoaparát Adaptéry umožňujú pripojenie fotoaparátu telo reflektor a refractor teleskopy, a to buď pre prime-zameranie alebo ďalekohľad okulára-projekcia fotografie.

T Rozhranie: 1.25 palcov

Chvost Závit: M42x0.75 niť

Premenlivá Dĺžka: 38 mm

Materiál: Kov

Farba: Čierna

Použitie: pre Profesionálne Astronómie Teleskopy Fotoaparát Fotografovanie

Balík obsahuje:

1 x 1.25 Palcový Ďalekohľad Predĺženie Trubice

Tipy:

Pre okulára projekcie, fotografovanie, maximálny vonkajší priemer okulára je 37mm.

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Ak vám naozaj záleží na tieto detaily, pls NIE objednávku.

POUŽITIE

Hodí reflektor a refractor teleskopy s 1.25 palcový okulára držiteľov.Variabilný Premietacie Fotoaparát Adaptér umožňuje nepretržitý rad premietacie zväčšenia počas okulára-projekcia fotografie pre teleskopy s 1.25 palcový focuser

Použite Demo

Adaptér je 1.25 palcový nosepiece listy do ďalekohľad je okulára držiteľ rovnako ako okulára.Táto Premenná Univerzálny Fotoaparát Adaptér je zložený z dvoch odnímateľné časti: prime-zameranie adaptér (alebo "T-adaptér") na prime-zameranie na fotografovanie, a s pevnou dĺžkou, alebo variabilné predĺženie trubice pre okulára-projekcia fotografie

A thumbscrew v predlžovacie trubice drží ďalekohľad neprítomnosti na mieste.Táto kombinácia prime-zameranie a okulár-projekcia fotoaparát adaptér má posuvné hlavne design, ktorý umožňuje variabilné projekčnej vzdialenosti.To umožňuje pre mierne zmeny v zväčšenie bez vymení ďalekohľad okuláre pri vykonávaní okulára-projekcia fotografie.

Opracovanými posuvné-článková montáž môže byť stanovená na akejkoľvek polohe pozdĺž jeho dĺžky a koná v postavení cez thumbscrew.Výsledný ohn. pomer sa potom určí podľa posuvné nastavenie a okulára používa.T-krúžok špecifické pre vašu D/SLR fotoaparát je potrebný na pripojenie vášho fotoaparátu na tento adaptér (T-krúžky predáva sa samostatne).

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *