• Domov
  • Šport A Zábava
  • Deti Ihrisko Hrať Bezpečnostná Sieť Vonkajšie Lezenie Cargo Čisté Detské Prekážkovú Dvojitej Vrstvy Dvore Čistý Bezpečnostné Net

Deti Ihrisko Hrať Bezpečnostná Sieť Vonkajšie Lezenie Cargo Čisté Detské Prekážkovú Dvojitej Vrstvy Dvore Čistý Bezpečnostné Net

€33.48 €23.43
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Vonkajšie Lezenie Cargo Net

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Užite si hodiny zábavy s týmto ihrisko internete!To sa môže ubytovať 2 až 4 deti a poskytuje bezpečné hranie prostredie.Net je vyrobená z odolného materiálu, ktorý nie je ľahko trhajú.Zabezpečujeme aj ďalšie 4 bezpečnostné háky na upevnenie net, keď nie v použitie.

Špecifikácia:

Názov: detské ihrisko cargo net

Materiál: Polyester

Hmotnosť: 1.2 kg/2,5 kg

Veľkosť: Cca. 1*3meter/3.2*9.8 ft

Cca. 2*3meter/ 6.6*9.8 ft

Nosnosť: 500 kg

Farba: Čierna

Veľkosť oka: Cca. 4.3 CM/1.7 palec

Lano hrúbka: Cca. 4 MM/0.2 palec

Zoznam Balíkov:

Lezenie Cargo Netto * 1

Bezpečnostné Háky * 4

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dvojitá vrstva dizajn: Tento lezenie cargo čisté má dobré hmotnosť kapacita a ďalšiu vrstvu ochrany, ktorý umožňuje 2-4 deti hrať na to bezpečne a pohodlne.To môže podporiť minimálne 500 libier hmotnosti.

2.Zlepšiť Svoje Zdravie Dieťaťa: Lezenie Cargo Net je užitočný a príjemný spôsob, ako na propagáciu vášho dieťaťa telesnú a duševnú pohodu.môže odolať vaše dieťa váhu, a pohyb, a zastaviť od pošmyknutia cez zábradlie.

3.Polyester Materiál: Tento lezenie cargo net je navrhnutý tak, aby poskytoval náročné a zábavné aktivity pre deti a dospelých.To pomáha zlepšiť rovnováhu, koordináciu, silu a obratnosť.Je vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie.

4.Jednoduchá montáž: Žiadne nástroje, ktoré sú potrebné, stačí využiť 4 extra bezpečnosť háčiky, ktoré prichádzajú s netto zavesiť to z akejkoľvek pevnej štruktúry.Môžete tiež pridať lano a zase net do ihriska most pre ďalšie dobrodružstvo.

5.Možné zložiť: je postavený zo silné a odolné proti poveternostným vplyvom materiálov, ktoré možno ľahko čistiť vlhkou handričkou.To má tiež priestorovo úsporný dizajn, ktorý umožňuje byť zložené a uložené v malom priestore, keď nie v použitie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *