• Domov
  • Vonkajšie Osvetlenie
  • 4Piece Slnečné Svetlo 120 LED Vonkajšie Solárne Záhradné Dekoračné Svietidlá IP65 Vodeodolný Reťazec S Rainbow Trubice

4Piece Slnečné Svetlo 120 LED Vonkajšie Solárne Záhradné Dekoračné Svietidlá IP65 Vodeodolný Reťazec S Rainbow Trubice

€33.79 €25.00
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je Žiarovky Zahrnuté - Áno
  • Certifikácia - ŽIADNE

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

[CREATIVE SOLÁRNE ZÁHRADNÉ OSVETLENIE] solárne svetlo medené drôty sú veľmi flexibilné, môžete vytvoriť vlastné tvary sami, ako napríklad kvety, stromy, ohňostroj, ruské koleso, srdce, špirály, sférické, atď.Je to veľmi pohodlné a zábavné.

[TROCH REŽIMOCH A JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA]Solárne záhradné dekoračné osvetlenie mať troch režimov: 1 režim(Vždy ZAPNUTÉ), 2 režim(Flash).Nie je potrebné ďalšie nástroje na pripojenie, stačí rozložiť vodičov, olúpeme film vypnúť, solárny panel, spínač "ZAPNUTÉ" alebo "Flash"a vložené do zeme.

[VYSOKÁ KVALITA a NEPREMOKAVÉ]plastu, trezor, teplotám a anti-shock.Prijala s IP65 nepremokavé batérie prípade(nie je namočte do vody na dlhú dobu), môžete ho mimo, dokonca aj keď prší.

[DLHÝ PRACOVNÝ ČAS]Solárne záhradné osvetlenie Zabudované v bode 1.2 V/600mAh AAA Ni-MH dobíjacie batérie.S 40 kvalitné medené vodiče, 120 LED žiarovky.Štandardné svitu nabíjania 4-6 hodín na deň, práca 8-10 hodín v noci, po plnom nabití.

[IDEÁLNY DARČEK]Farebné slnečné svetlo je kreatívny darček pre vašich priateľov alebo susedov, na Vianoce, Halloween, Vďaka Dávať Deň.Tento vonkajší dekor svetlo sa rozsvieti, príjazdová cesta, terasa, kvetinové záhony, výhľad do záhrady, nádvoria, plot, chodník a chodník a pod.

Farba:strieborná

Materiál:plast

Veľkosť:97 cm

Obsah Balenia:

4 x Slnečné Svetlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *