• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Dole Šatku Dole Náplň Skladacia Obyčajný Nepremokavé Ultralight Krku Teplejšie Dlhej Zime Teplý Šál Pre Outdoor Camping Lyžovanie

Dole Šatku Dole Náplň Skladacia Obyčajný Nepremokavé Ultralight Krku Teplejšie Dlhej Zime Teplý Šál Pre Outdoor Camping Lyžovanie

€16.79 €11.75
Na sklade

  • Materiál - BAVLNA
  • Vzor Typ - Pevné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - Príležitostné

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zostať teplé a útulné s našimi tučný polstrovaný interiér Dole Šatku.Ideálny na dlhodobé nosenie, zásuvky štýl zaručuje pohodlné nosenie.Nie len môže použiť ako štýlový doplnok, ale aj ako vankúšik zápästí alebo vankúš.Robí pre najlepší darček pre túto sezónu!

Funkcie:

Názov: double down teplý šál

Veľkosť: Dĺžka: 96 cm, Šírka: 16 cm/37.8*6,3 cm

Hmotnosť: 60 g

Farba: čierna, svetlo šedá, modrá, červená

Materiál: polyester, dole, kačica nadol

Upozornenie:

* Keď znečistené, odporúčame utieranie alebo ručné umývanie.

* Vzhľadom k rozdielu v osvetlení a nastavenia obrazovky, farbu položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

* Prosím, aby pre mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne ručne merania.

Zoznam:

1 x Dole Šatku

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezkonkurenčné teplo: S jeho dole náplň a tučný polstrovaný interiér, náš dole šatku poskytuje výnimočné tepla.Pobyt útulné a pohodlné aj v najchladnejšom počasí.

2.Ultra Ľahká: To dole šatku nebude vážiť dole krku, takže je pohodlné a jednoduché nosenie za dlhú dobu.Rozlúčiť sa objemné šály!

3.Ľahké nosenie: rozlúčiť sa studený vietor zadaní šatku s našimi vzduchotesná zásuvka-štýl dole šatku.Nie je len to, aby ste teplé a útulné, ale tiež to má módny dizajn, ktorý je jednoduchý na nosenie.

4.Široké uplatnenie: Pohodlne nosiť telefón v tejto dole šatku so vstavanou vrecku.Keď nie je v prevádzke, môže byť použitý ako malý vankúš zápästí alebo vankúš.Jeho kompaktný dizajn je ideálny pre outdoorové aktivity a cestovanie.

5.Zmysluplné darček: Tento útulný a ľahký šál je ideálny pre všetky sezóny a ich udrží v teple a pohodlí.Je to ideálne prekvapenie pre každú príležitosť, že si poklad navždy.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *