• Domov
  • Vonkajšie Osvetlenie
  • Solárne Striedavé Ventilátor Haly Vetranie Ventilátor 17W Solárny Panel S 8 Palcový Pre Vetranie Haly,hydinárne,Pet Domy

Solárne Striedavé Ventilátor Haly Vetranie Ventilátor 17W Solárny Panel S 8 Palcový Pre Vetranie Haly,hydinárne,Pet Domy

€107.78 €73.30
Na sklade

  • Je Žiarovky Zahrnuté - No
  • Názov Značky - Dienmern
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - ŽIADNE

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

17W SOLÁRNY PANEL: Naše solárne panely sú uzavreté, s tvrdeného skla a hliníkové rámy pre vynikajúcu odolnosť proti korózii a odolnosti počasiu.S premium monokryštalické solárne články, konverzný kurz je až 22%.Solárny podkroví fanúšikovia prídu s 20AWG(0.8 mm v priemere) medený drôt, ktorý znižuje stratu energie tak, aby ventilátor môže pracovať aj v slabých slnečnému žiareniu.

DC STRIEDAVÉ VENTILÁTOR: Tieto solárne fanúšikovia majú silný striedavé motory, ktoré sú stabilnejšie, menej náchylný na poruchy, beh s menej hluku, a majú trojnásobná životnosť v porovnaní s kefou fanúšikov.Jeho rýchlosť až 1986rpm, ktorá ponúka vynikajúcu haly vetranie schopnosti.Odnímateľný predný panel a spätný ventil, aby ventilátor ideálny pre steny, sklo, stropná montáž.

NASTAVITEĽNÝ DRŽIAK: Solárne panely je potrebné v rôznych polohách a uhly v zime a v lete maximalizovať využitie solárnej.Naša slnečná kurník ventilátor nastaviť prichádza s pevné a nastaviteľné konzoly, čo vám umožňuje optimalizovať svoju pozíciu zachytiť maximálne množstvo slnečného svetla po celý deň.

Rozlúčiť hluk ventilátorov!Naše striedavé odťahový ventilátor ponúka vysoký prietok vzduchu a tichou, je zabezpečiť vaše pokojné prostredie je zachovaná.

Vyrobené z kvalitného monokryštalické solárne články s 22% konverznú účinnosť.Vysoko kvalitné materiály, a odolná konštrukcia, je to trvať až do 20 rokov.

Farba: Biela

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 x Ventilátorov

1 x držiak

1 x solárny panel

1 x skrutky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *