• Domov
  • Školské Potreby
  • Farebné Ceruzky Prípade 480 Sloty Peračník Alebo 320 Gélové Pero Prípade Veľkú Kapacitu, Ceruzka Organizátor Rukoväť, Popruh Šikovný

Farebné Ceruzky Prípade 480 Sloty Peračník Alebo 320 Gélové Pero Prípade Veľkú Kapacitu, Ceruzka Organizátor Rukoväť, Popruh Šikovný

€62.40 €43.68
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

VEĽKÁ KAPACITA: má 4 vrstvy 116 sloty pre organizovanie (360 farebné ceruzky alebo 240 gél perá,Každé veľké štrbiny pojme až 3 ceruzky alebo 2 gél perá).Majte svoje farebné ceruzky usporiadané na jednom mieste.

PRENOSNÝ DIZAJN - Ručné remienok a nastaviteľný, odnímateľný modul háčik ramenný popruh dizajn, bolo veľmi jednoduché a pohodlné nosiť kdekoľvek na cestách ,v škole, alebo vonkajšie práce.

MULTI-ÚČEL:To je široko používaný pre dospelých, make-up umelec,maliar, spisovateľov & professional pre ukladanie rôznych nástroj, kozmetický štetec,ceruzka, akvarel, gélové pero, značku, gumu, alebo môžu vzťahovať aj na obyčajné ceruzky na úradoch & galérií.

IDEÁLNY DARČEK:je To veľmi robustný držiak ceruzky.silné zipsy vydrží náročné použitie, môžete vlastné toto dlhé obdobie.Je to úžasný darček pre mladých alebo dospelých na ich narodeniny, Vianočný darček alebo späť, ak chcete umelecké potreby

Poznámka:Ceruzka organizátor je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, Nie len vyzerá pohodlné, ale tiež jednoduché na údržbu a čistenie.Prípad je bez ceruzky alebo perá značky zobrazené na obrázku, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

farba:Multicolor

Materiál:látkové

Obsah Balenia:

1 x pero prípade

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *