• Domov
  • Domáce Spotrebiče
  • 3KS Profesionálny Zastrihávač Chĺpkov Náhradné Čepele Nastaviť Pre Wahl 8148 Magic Akumulátorové Nožnice na Vlasy Clipper Príslušenstvo

3KS Profesionálny Zastrihávač Chĺpkov Náhradné Čepele Nastaviť Pre Wahl 8148 Magic Akumulátorové Nožnice na Vlasy Clipper Príslušenstvo

€16.79 €4.19
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Komoditné Certifikácie Kvality - ŽIADNE

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originál a Goo d Kvality s Zadarmo Po-predaj Záruky .

FIT MODEL:sa Hodí pre všetky Wahl Drôtové a Bezdrôtové Nožnice Vrátane: WAHL Professional: Super Taper, Super Taper II.Ikona, Pro Základné a Kužeľa 2000;WAHL 5-Hviezdičkový: 5 Hviezdičkový Senior, WAHL LIBRA: Sterling3, Libra 9. Odrazy Senior, 8148, 8504,1919, 2241, 2240, 8591.

Kvalitný materiál:tieto nastaviteľné clipper čepele sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s presnosťou zem dokončiť zabezpečiť si stabilný, aj a čistý rez, ktorý je odolný proti korózii, opotrebovaniu a odolné, na dlhodobé používanie.

Hlavné funkcie:naše zastrihávač chĺpkov náhradné čepele navrhnutý s rozšírená čepeľ na rezanie oblasti umožňuje vlasy na toku do rezné doštičky pre rýchle a presné rezanie, zlepšiť kvalitu svojej rezanie skúsenosti, jednoducho vymeniť a udržiavať.

Jednoduché použitie a Inštalácia:Odstráňte starý kotúč, kefa sa žiadne chlpy alebo špina z zastrihávač a pripojiť nové náhradné čepele pre nožnice.Nastaviteľné clipper čepeľ je ľahká, nainštalujte podľa pokynov, najprv odstrániť staré čepeľ, potom nasaďte nové náhradné žiletky.

Nastaviteľné 2-jamkové Dizajn,Čepele nastaviť balík obsahuje pevnou čepeľou a pohyblivá čepeľ, ktoré sú navrhnuté s 2 otvormi.

Číslo Modelu:Hair Clipper Čepeľ

Farba:Odpoveď:Gold & White/B:Silver A White

Materiál:Kov + Keramické

Obsah Balenia:

3 * Hair Clipper Čepeľ

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Platby : 1.Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky. 2.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút

Zásielky: 1.Dodávame Svete doprava. (s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie). 2.Všetky objednávky budú spracované prvýkrát po zaplatení overenie prešiel. 3.Skutočný termín dodania môže byť rôzne , najmä počas prázdnin.

Pripomienky: 1.Prosím, uistite sa, že nie je problém s výrobkami. 2.Ak máte y nespokojnosť, prosím, kontaktujte nás pred dokončením rev iew.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

3.Ak nie je žiadny problém, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *