• Domov
  • Zadné Okno
  • Momentový Kľúč Kalibračný Nástroj 1/2'Portable Ťažkých Krútiaci Moment Pätice Adaptéra Professional Krútiaci Moment Adaptér Multifunkčné Krútiaci Moment

Momentový Kľúč Kalibračný Nástroj 1/2'Portable Ťažkých Krútiaci Moment Pätice Adaptéra Professional Krútiaci Moment Adaptér Multifunkčné Krútiaci Moment

€97.66 €48.83
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - vvcesidot

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento digitálny krútiaci moment adaptér je musí mať nástroj pre automobilových nadšencov.To vám pomôže vyhnúť sa viac-sprísnenie alebo osamelosti, ktoré môžu spôsobiť škody na vašom vozidle.Má 0.01 N. m promócie hodnota, ktorá ukazuje presné hodnoty krútiaceho momentu na okne displeja meradle.Je tiež vybavený anti-slip gumová rukoväť pre pohodlné a bezpečné uchopenie.Aby vás dnes a tešte sa na presnosť a kvalitu tento digitálny krútiaci moment adaptér.

Špecifikácie:

Názov: Digitálne Krútiaci Moment Adaptér

Systém: Metrické

Disk Námestie Vedúci Veľkosť (palce): 1/2

Mierka Zobrazenia Metóda: Zobrazenie stupnice v okne

Minimálny krútiaci Moment: 0.3 (N. m)

Maximálny krútiaci Moment: 1000 (N. m)

Materiál: Nástrojová Oceľ

Povrchy Procesu: Chrómovanie

Charakteristika: Normálne

Štúdia Hodnota: 0.01 (N. m)

Balenie Zoznam:

1* Digitálny Krútiaci Moment Adaptér

Poznámky:

1. V dôsledku faktorov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré výrobky môžu mať mierne farebné odlišnosti v ich obrazy.Farby by mali byť založené na skutočných produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, aby pre mierne veľkosť rozdiely.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výborný Moment Kvality: Nie viac-sprísnenie alebo osamelosti s týmto digitálne krútiaci moment adaptér.Má 0.01 N. m promócie hodnotu, ktorá sa zobrazuje presné hodnoty krútiaceho momentu na okne displeja meradle.To vám umožňuje ovládanie krútiaceho momentu s real-time presnosť a kvalitu.

2.Multi-účel Prevod Jednotiek: ak chcete prepnúť medzi rôznymi jednotku konverzie pomocou tohto digitálneho krútiaci moment adaptér, ako je lbf.ft, lbf-v, kgf.m, a iné.To je výhodné pre vás, aby ju použiť v rôznych scenárov a potrieb.

3.Nádherne Vytvorený: Vyrobená z vybraných ocele nástrojové materiály a chrome-pokovované povrchy, tento digitálny krútiaci moment adaptér je odolný, hrdza-odolný, a opotrebovaniu.Anti-slip gumová rukoväť poskytuje pohodlné uchopenie.

4.Ďalšie Funkcie: Tento digitálny krútiaci moment adaptér má viaceré funkcie, ktoré vám pomôžu dotiahnuť vaše skrutky a matice správne.To má zvuk a blikajúce svetlo, ktoré sa nezastaví pred uplatnením príliš veľa sily, keď dosiahnete nastavená hodnota krútiaceho momentu.To tiež má LCD displej, ktorý zobrazuje krútiaci moment na úrovni vizuálne.To môže chrániť vaše skrutky a matice z poškodenia.

5.Rozsiahle použitie: Tento digitálny krútiaci moment adaptér môžete upraviť krútiaci moment od 2 do 200Nm a fit 1/2-inch námestie vedúci jednotky.To vám môže pomôcť s rôznymi inštalácia a opravy úlohy pre bicykle, motocykle, osobné automobily a iné mechanické zariadenia.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *