Ľudské Torzo Tela Model Anatómie Anatomické Vnútorných Orgánov Montáž Model 11 Palcový Pre Študentov Učiteľské Študijné

€37.32 €23.51
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Ľudské Torzo Tela Model Anatómie Anatomické Vnútorných Orgánov Montáž Model 11 Palcový Pre Študentov Učiteľské Študijné

Vyrobené z kvalitného PVC.Ideálny nástroj pre triede zdravie demonštrácie a viac

Veľký Učenia Nástroj: je To jednoduché, aby sa a montáž rôznych častí,Budete musieť dať každý orgán v jej pevné miesto.Tak, montáž trupu orgánov model majú náročné pre deti, zatiaľ čo oni sú tiež zábavný spôsob, ako sa učiť.Má dostatok detailov pre študentov vidieť, kde to pôjde a ako sa zmestili spoločne.To pomôže deti učiť anatómiu alebo fyziológie.

Trvanlivé a Stabilné: Tieto modely sú robustné a humanizovat, a základňa je dostatočne stabilný, aby zostali až-doprava.A stoji vertikálne, telesných orgánov nebude vypadnúť ľahko.Tento anatómie model bol vyvinutý odborníkmi na štúdium ľudských systémov.

Ľahko sa prenáša a Čistenie: Naše ľudské telo modely sú prenosné 4D dosť veľké, aby sa zmestili v taške, vziať do triedy, alebo sedieť na poličke na displeji.Ľahko utrite čistou vodou a handričkou.Tam bude žiadna farba peeling, alebo skreslenie farieb, atď.Poskytujeme len realistické, vedecké 4D ľudské modely.

Multi-Scenár použitie: Tento anatómie a fyziológie model je vhodný pre študentov, odborníkov, chiropractors, fyzioterapeuti, učiteľov, školy, vysoké školy, ktoré používajú figurín na pomoc vzdelávaniu.Vhodné aj pre záujemcov z anatómie, ošetrovateľstva, fyziológie.Aj pre profesionálne použitie, vysvetliť anatómiu pre pacientov na klinikách.Poznámka:Ideálny darček pre deti kusy sú malé, tak, aby od deti, ktorí ešte dať veci do úst!

15 vymeniteľné diely, vhodné pre použitie v triede

Farba:Foto Farba

Materiál:PVC

Obsah Balenia:

1 x Ľudských Trup Modelu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *