• Domov
  • Hry A Príslušenstvo
  • Vodorovný Stojan s Nábojom Stabilnú Základňu, Stojan, Držiak 1 Typ-C Nabíjanie A 4 Dátum Prenos USB 2.0 Port pre Playstation 5 Slim

Vodorovný Stojan s Nábojom Stabilnú Základňu, Stojan, Držiak 1 Typ-C Nabíjanie A 4 Dátum Prenos USB 2.0 Port pre Playstation 5 Slim

€19.20 €13.44
Na sklade

  • Kompatibilné Značka/Model - Sony
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - ALLOYSEED
  • Číslo Modelu - Pre PS5 Slim
  • S USB - Áno
  • Príslušenstvo Typ - Mobile Klip

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vodorovný Stojan s Nábojom Stabilné Ukladanie Stojan, Držiak 1 Typ-C Nabíjanie A 4, Dátum Prevodu Port USB 2.0 Host Rack Skladovanie Držiak pre PS5 Slim Konzoly Playstation 5 Slim

Funkcia:

1.Rozšírené Pripojenie USB: T jeho horizontálny stojan prevádza zadný USB port pre PS5 Slim herné konzoly do 4 doplňujúce údaje USB 2.0 porty, čo umožňuje zvýšený pripojenie a schopnosť pripojiť viac zariadení súčasne.

2.Pridané Typ-C, Napájací Port: S dodatočné Typ-C, napájací port, tento základný stojan, držiak ponúka možnosť pripojiť 5V napájací adaptér, ak konzoly napájanie je nedostatočné vzhľadom na viaceré zariadenia USB pripojené, zabezpečiť stabilné napájanie dodanie.

3.Stabilné Horizontálne Umiestnenie: T jeho skladovanie stojan bracke umožňuje PS5 Slim konzoly byť umiestnené horizontálne, poskytuje stabilné a bezpečné nastavenie zabezpečí, že sa konzola zostáva v platnosti počas hrania hry alebo keď nie v použitie.

4.Jedinečný a Elegantný Dizajn: S štýlový a kreatívny dizajn, tento hosť rack skladovanie držiteľa ponúka estetický riešenie.To je starostlivo vytvorený, zabezpečiť ľahkú a pohodlnú montáž, zlepšiť celkový vzhľad herné nastavenie.

5.Nízka Spotreba Energie: bočný stojan základne funkcie nízka pohotovostná spotreba elektrickej energie, podpora energetickej efektívnosti a ekologickosť.Pomáha minimalizovať plytvanie energie, keď konzoly nie je v aktívnom použitie, poskytuje viac udržateľný herný zážitok.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Kompatibilné Značka/Model: Sony

Príslušenstvo Typ: Mobilný Klip

Použiteľné modely: pre PS5 Slim herné konzoly

Farba: biela

Materiál: ABS

Hmotnosť balenia: 283 g

Veľkosť Balenia: 260.00x90.00x60.00mm/10.24x3.54x2.36inch

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Horizontálny Stojan

1 X Návod Na Použitie

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *