• Domov
  • Motocykel Zariadení & Časti
  • Vetru Tvár Kryt Teplé A Odvod Potu Na Bicykli Masque Na Zimu A Jeseň Outdoorové Aktivity Dodávky Pre Cykloturistiku, Lyžovanie

Vetru Tvár Kryt Teplé A Odvod Potu Na Bicykli Masque Na Zimu A Jeseň Outdoorové Aktivity Dodávky Pre Cykloturistiku, Lyžovanie

€6.97 €3.48
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zostať v teple a chránené naše Kukla Tvár Masque.Navrhnuté tak, aby znížili straty tepla a vyrobené z trvanlivých materiálov, je ideálny pre zimné outdoorové aktivity ako je cyklistika.Tento multi-funkčný masque je potrebné mať pre všetky dobrodruh.

Špecifikácie:

Názov: Teplá kukla motocykel

Veľkosť produktu: (cca.)25*40 cm/9.84*15.75 palcov (±2 cm/0.79 palcov)

Materiál: polyester 92% spandex 8%.

Vhodné pre: jazda na Bicykli, beh, horolezectvo, rybolov atď.

Balenie Zoznam:

1pc*Motocykel kukla

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Polyester-Spandex Zmes: Vyrobené z polyesteru a spandex materiál, tento motocykel kukla bloky mimo prúdenia vzduchu a udržuje vás v teple a vetru.To tiež znižuje straty tepla a zabraňuje omrzliny.

2.Vynikajúce Fit: Skúsenosti ideálna ochrana s našimi motocykel kukla.Vyrobené s stálofarebné textílie a výnimočné spracovania, neat, šitie zaručuje odolnosť pri svojej pružnosti poskytuje pohodlný fit.

3.Vylepšený Výkon: perfektný doplnok pre motocyklových nadšencov, to kukla lyžiarske masque je vytvorený z vynikajúca priedušnosť a odvod potu-textílie.Drží vás suché a útulné, zatiaľ čo trvalé najťažších podmienok.

4.Windproof bočný Kryt: Vychutnajte si ideálnu ochranu proti vetru, pri jazde na motocykli s týmto kukla.Jeho vetru dizajn tiež chráni vašu tvár od piesok, prach a slnko, takže je ideálny pre všetky ročné obdobia.

5.Ideálne Tienenie: Chrániť sa pred vetrom, prachom a UV žiareniu počas horolezectvo, cyklistika, lyžovanie, turistika, a beží s týmto univerzálne motocyklové kukla ponúka full-pokrytie tvár.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *