• Domov
  • Domácich Kutilov
  • Silný Sací Umývadlo Sklo Protector Pad Non-slip Silicone Umývadlo Sedlo Delič Chránič Príslušenstvo Odolné Dropship

Silný Sací Umývadlo Sklo Protector Pad Non-slip Silicone Umývadlo Sedlo Delič Chránič Príslušenstvo Odolné Dropship

€1.54 €0.75
Na sklade

  • Druh - Kuchynské Batérie, Príslušenstvo
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - 63HF10SP900237

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

OOTDTY

Multifunkčné Použitie: Silikónový materiál je pružný, bez zápachu a flexibilné kuchynský drez chránič, ktorý zodpovedá 90° ohyb odkvapkať na strane drezu, a uteráky po umývanie riadu môže byť rýchlo vysuší.A môže byť použitý ako chladič pre ochranu podložky, ak riadu náhodne spadne do drezu, mäkké silikónové materiál môže buffer najviac sily.pre Optimálnu ochranu pre vaše krehké keramické taniere a nerezové drezy.

Teplo a tepelná Izolácia: kuchynský drez rohože a chrániče znesie vysoké teploty 500F, a môže byť tiež použitý ako tepelná izolácia podložky, sušenie čistý, riad drainers, ovocie drainers, atď.

Duté-out bump dizajn: spodnej časti je vybavený prísavkou dizajn, ktorý má pre silnejšie nasávania.Na rovnomerne voda otvory a vypuklé dizajn bodu môže účinne adsorbs na hladký povrch drezu, vďaka tomu je viac stabilný a non-sklzu, bez obáv o rozluke a posuvné z drezu.

Jednoduché Vyprázdňovanie: Odvádzanie a vypúšťanie non-slip uterák odvodnenie modul môže efektívne udržať umývadlo suché a zabraňujú rastu škodlivých mikroorganizmov, ako sú formy, a mäkké a skladací vankúš možno sklopiť, aby sa zabránilo to, a duté vody otvor môže byť tiež zavesiť na háčik na stenu.Jednoduché uskladnenie.

Ľahko sa čistí: odporúča sa na čistenie izolačné podložky z baru umývadlo pravidelne, aby sa zabránilo veľa z usadzujú na dne pad.Len opláchnite uterák pásik v spodnej časti kuchynský drez s čistou vodou; to môže tiež byť stroj umyté pre ľahkú údržbu.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Veľkosť: Cca. 26x25.5x1.5 cm/10.24x10.04x0.59inch

Balenie Obsahuje:

1x Umývadlo Chránič Mat

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *