• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Proti-zahmlievaniu Agent Pre Auto, Auto Sklo Rainproof Proti-zahmlievaniu zaobalenie 100ml Rainproof Anti Fog Sprej Na čelné Sklo Zrkadlá

Proti-zahmlievaniu Agent Pre Auto, Auto Sklo Rainproof Proti-zahmlievaniu zaobalenie 100ml Rainproof Anti Fog Sprej Na čelné Sklo Zrkadlá

€10.65 €5.32
Na sklade

  • Položka Objem - Antifogging agent
  • Špeciálne Funkcie - čelné sklo dlho-trvajúce vodu odpudzujúce cleaner
  • Položka Hmotnosť - 100g
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Externé Testovanie Certifikácia - CCC

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zostaňte v bezpečí na ceste s našou Anti Fog Sprej pre Auto.Rozlúčte sa s hmle-up windshields a windows.Tento ľahký-k-vykonávať sprej vám ušetrí čas a úsilie a zároveň poskytuje prehľadné informácie.Vytvorené tak, aby boli mierne a účinné vonku.Zlepšiť bezpečnosť jazdy s našimi Anti Fog Sprej pre Auto.

Meno: Auto Sklo Sprej

Zoznam:

Anti-fog agent x1

alebo

Rainproof agent x1

alebo

Povlak agent x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Anti-fog Tento produkt zabraňuje sklo z rozmazanie spôsobené dažďom, snehom, alebo hmla, a vytvára jasné a transparentné vrstvy na povrchu glass.By zlepšenie viditeľnosti sklo, zvyšuje bezpečnosť jazdy a pohodlie.

2.Malý a ľahký: Chrániť vaše auto je sklo od prachu, nečistôt, dážď a sneh s našimi ľahko vykonávať vodotesný povlak agent.Jeho prenosný a ľahký dizajn zaručuje to nebude trvať priestor v aute, takže je potrebné mať pre všetky ovládač on-the-go.

3.Zjednodušuje Údržbu: Auto Sklo Vodotesný Povlak Agent poskytuje praktické a pohodlné čistenie.To zjednodušuje údržbu použitím roztoku na sklo alebo spätné zrkadlo, ktoré nevyžaduje žiadne umývanie.

4.Jemné zloženie: Naše auto sklo vodotesný povlak agent obsahuje eco-friendly vzorec z prírodných rastlinných extraktov.Zabezpečuje neškodné ochranu ľudského tela bez poškodenia povrchu zrkadiel a skla.

5.Všestranné použitie: Ideálne pre všetky druhy vozidiel, tento produkt vytvára ochrannú bariéru, ktorá odpudzuje vodu, špinu a prach.Či na služobnú cestu alebo dovolenku, udržiavať jasný výhľad na cestu počas akýchkoľvek poveternostných podmienok.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *