2X Laku Hrúbky Tester Obrys Vozidla Nástroj Crash Kontrola Meter S Magnetickým Tip Rozsahu Uviesť

€26.36 €14.77
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Merač je meradlo na meranie hrúbky laku náterov s presnosťou na 20 Mikrometrov.Používa sa pre rýchle a presné kontroly, či sa vozidlo bol namaľovaný v minulosti.Nálepkou tester má farbu v rozsahu Mikrometrov, ktorý je veľmi ľahko čitateľný hrúbky laku alebo putty, aj pre tých, ktorí skontrolovať auto prvýkrát.

Tester nevyžaduje batérie, kalibrácia a môže byť použitý pre mnoho rokov.Je to meter a tester, pretože plní funkciu meranie hrúbky laku a vykonáva funkciu rýchleho skúšanie.

Používa sa na detekciu hrúbka náteru kabáty, ktoré sú neviditeľné voľným okom na vozidlá vyrobené z oceľového plechu a pozinkovaná oceľ.Tester vám vedieť, ak dopravnej nehody je pod krásnym lakom.

Ako to funguje: hrúbka laku a tmel sa meria tým, že sa dotknete tip tester s magnetom povrchu testovaný (povrch musí byť čistý a bez prachu).

Monotónna, nie je príliš rýchly pohyb, sme vytiahnuť tester, kým magnet prestávky preč od skúšaného povrchu.Počas tejto operácie farebné stupnice vyjde.Hrúbka lak povlak je čítať v Mikrometrov s presnosťou 25 Mikrometrov.Výsledok merania je najvyšší údaj o rozsahu tester, a aj v tejto chvíli rozsahu automaticky zmizne.

Jednotlivé farby na meradle vyznačené:

1. Čiernej farby povlaku s hrúbkou viac ako 520 povrchu tmelu a lakovaný (množstvo tmelu asi 0,5 mm).

2. Červená farba - povlak s hrúbkou 300 520 Mikrometrov - povrch po plechu opravy + druhým lakom.

3. Žltá farba - povlak s hrúbkou 200 do 300 Μm, - po maľovaní opravy (" druhý lak ").

4. Zelená farba - povlak s hrúbkou 100-200 Μm pre originálne laky.Varovania; v novších modelov áut, 180 Μm hrúbky môže naznačovať tenká vrstva druhým lakom.

5. Modrá farba - povlak s hrúbkou 0,0 do 100 Μm, - tenkú vrstvu laku (lak bez nadácie opakovane alebo leštené)

veľkosť:13 cm

Materiál:Plast + Kov

farba:Ako je znázornené

Obsah Balenia:

2 x Laku Hrúbky Tester

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *