• Domov
  • Tímové Športy
  • Oka Loptu Taška Na Futbal, Puzdro Oka Šnúrkou Športové Ball Bag Skladovanie Loptu Čistého Vrecka Športové Vybavenie, Vrecko Na Pláži Posilňovne, Basketbal

Oka Loptu Taška Na Futbal, Puzdro Oka Šnúrkou Športové Ball Bag Skladovanie Loptu Čistého Vrecka Športové Vybavenie, Vrecko Na Pláži Posilňovne, Basketbal

€1.71 €0.67
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

1. Nastupovanie a vystupovanie Loptu Čistého Vrecka je tiež jednoduché a môže byť vykonané ako kabelke alebo ako batoh a taška cez rameno.Veľmi pohodlné.

2. Loptu Čistý Taška je vhodná pre basketbal, futbal, volejbal, tenis, atď.Môžete uložiť oblečenie, slnečné okuliare, uteráky, knihy a ďalšie.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Lopta Čistého Vrecka

Veľkosť: cca 44*38 cm/17.32*14.96 palec

Zoznam Produktov:

1*Lopta Čistého Vrecka

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Silné Nosenie Odolať] vyzýva, Pretože Loptu Čistý Taška je vyrobená z polyesterového materiálu, je ľahký a robustný, a môže byť zložený kompaktne.Nie je ľahko poškodený, nosiť-odolné a robustné.

2.【Vhodné Upraviť] vyzýva ramenné popruhy z Oka Ball Bag je nastaviteľný, a nebudete preťažovať plecia, ramenné popruhy sú vybavené odnímateľný háčiky, ktoré sa môže niesť váhu na celý život.

3.【Široký Priestor] vyzýva Loptu Tašky Oka má veľkú únosnosť a vak môže obsahovať športové dennej potreby, ako sú poháre vody, dáždnikov, atď., v balíčku na splnenie svojho športové skladovanie dopyt.

4.【Viacerých Aplikácií] vyzýva Futbalové Ball Bag je univerzálne, nielen, že môžete ukladať futbalové lopty, volleyballs, lopty, atď.ale tiež môžu byť použité ako možnosť taška pre chodiť, keď nie je športu.

5.【Ideálny Prítomné] vyzýva, Pretože Ball Bag má veľa výhod, dobrý materiál, a mnoho použití, je najlepší darček pre rodinu a priateľov, najmä milovníci športu

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *