• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Auto Glass Cleaner Spray Auto Window Cleaner čelné Sklo Čistiaci Sprej 32ml Všetky Účely Skla A Okien Čistič čelné Sklo Olej

Auto Glass Cleaner Spray Auto Window Cleaner čelné Sklo Čistiaci Sprej 32ml Všetky Účely Skla A Okien Čistič čelné Sklo Olej

€6.63 €3.31
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Nemrznúca
  • Koncentrovaná - Áno

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento čelného skla Cleaner Spray poskytuje bezpečnú jazdu ochrana vášho auta na čelné sklo.Stačí naliať koncentrovaný roztok do stierač tekutiny spreja pre krištáľovo jasné zobrazenie.Naše ekologické a bezpečné čistenie skla zaisťuje bezpečnosť vás, vaše auto a životné prostredie.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto Window Cleaner

Stav: Kvapalina

Netto obsahom: 32ml

Voda injekcie pomer: 1:100

Hlavné funkcie: auto čistenie skla

Platné model: universal

Balenie Zoznam:

Auto Window Cleaner * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečnej Jazdy: Skúsenosti bezpečné jazdy so jasné, jasné videnie pomocou Auto Window Cleaner.Bez námahy odstraňuje olej film škvrny na sklo pre nedotknutej dokončiť.

2.Revitalizáciu Vzorca: predlžuje životnosť stieračov je garantované naša Aktívna Formula Auto Window Cleaner.Chrániť vaše auto sklo pred poškriabaním a nečistotami počas oneskorenia stierač starnutia.

3.Koncentrované Podstate: na Rozdiel od spevnené vločky, že mať čas, aby sa rozpustil, tento tekutý čistič pracuje okamžite odstrániť nečistoty a špinu z auto windows.Nezanecháva žiadne stopy za sebou, vďaka svojej koncentrovanej podstate vzorec.

4.Bezproblémové Čistenie: rozlúčiť sa ťažké škvrny s Auto Window Cleaner.Zmes naše koncentrát s vodou, pridať do stierač tekutiny spreja a užívajte si bezproblémové čistenie.Nie je potrebné utierať počas celého procesu pre jasné a streak-bez zobrazenia.Jednoduché a pohodlné ovládanie je jednoduché!

5.Eko-Vedomé Čistenie: Auto Window Cleaner Spray poskytuje ekologicky bezpečné riešenie pre auto okno čistenie.Jeho jemné zloženie čistí bez kompromisov sklo kvality alebo poškodenia kože, zabezpečenie crystal-clear názory každý disk.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *