• Domov
  • Domácich Kutilov
  • Tichý Prenosné Negatívne Vzduchu Čistič Prachu, Dymu Vysávač Home Office Vzduchu Čistič Kúpeľňa Wc Zápach Jasu Vzduchu Frush Časti

Tichý Prenosné Negatívne Vzduchu Čistič Prachu, Dymu Vysávač Home Office Vzduchu Čistič Kúpeľňa Wc Zápach Jasu Vzduchu Frush Časti

€6.70 €4.56
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

*Účinné Čistenie Vzduchu: anión vzduchu čistič účinne odstraňuje prach a dym, čím vytvára čisté a svieže prostredie vo vašej domácnosti alebo kancelárii.

*Prenosné a Pohodlné: Tento ir c zoštíhlenie je ľahký a kompaktný, čo vám umožní ľahko presunúť z miestnosti do miestnosti.Je ideálny pre použitie doma alebo v kancelárii.

*Tichý chod: negatívne ion generátor pracuje ticho, zabezpečiť, že nebude rušiť váš spánok alebo v práci.Užiť čistý vzduch, bez hluku.

*Bezpečnosť na Prvom mieste: Naša air cleaner je navrhnutý s postarajú o vašu bezpečnosť.Obsahuje vstavaný bezpečnostný mechanizmus, aby sa zabránilo prehriatiu a prešiel prísnymi testami bezpečnosti.

*Negatívne Iónová Technológia: Pomocou pokročilých negatívne iónová technológia, tento vzduch čistejší vydanie s záporné ióny, ktoré viažu a odstrániť škodlivé častice zo vzduchu, podpora zdravšie životné prostredie.

(Poznámka: za predpokladu, popis nepresiahol 500 znakov, ale skladá sa z piatich rôznych bodov popisom produktu základných funkcií.)

Špecifikácie:

*Názov Produktu:Aniónové Air Cleaner

*Materiál: ABS

*Veľkosť: Zobraziť ako obrázok

*Farba: Biela, Ružová, Fialová, Zelená, Modrá, Oranžová, Čierna

Obsah Balenia:

1* Aniónové Air Cleaner

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *