• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Vonkajšie Prenosné Rukoväť Miska Bezpečné Meranie Misy 304 Nehrdzavejúca Oceľ Merací Misky S Precízne Stupnice Pre Outdoor Camping

Vonkajšie Prenosné Rukoväť Miska Bezpečné Meranie Misy 304 Nehrdzavejúca Oceľ Merací Misky S Precízne Stupnice Pre Outdoor Camping

€21.68 €7.81
Na sklade

  • Jednorazové - No
  • S Riadu alebo Nie - No
  • Preložte - No
  • Môžete Držať Vriacej Vody, alebo Nie - Platné
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • S Chladnejšie Taška alebo Nie - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

S non-stick povlak a slip-prevencia dizajn, táto miska sa dá použiť aj ako merací pohár.Jeho všestrannosť a široký aplikácie, aby to musí mať pre všetky potreby na kempovanie alebo piknik dobrodružstvo.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vonkajšie Prenosné Rukoväť Miska

Materiál: 304 nerezovej ocele

Farba: black/light curry/zelená

Veľkosť produktu:

o 12x4.5 cm/4.72x1.77 cm

Hmotnosť: 95g

Kapacita: 250 ml

Vlastnosti: vysoká teplota non-stick farby, presné meradlo

Balenie Zoznam:

1x Vonkajšie Prenosné Rukoväť Miska

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Trvanlivé a Bezpečné: Remeselnícky s vynikajúcou nehrdzavejúcej ocele, táto vonkajšia miska je navrhnutý tak, aby vydržali extrémne teploty.Jej ľahká a odolná konštrukcia umožňuje praktické pre dlhodobé užívanie, a zároveň zabezpečiť jeho odolné voči deformáciám, takže je ideálny pre všetky outdoorové aktivity.

2.Dávkovanie Ovládanie: Meranie kvapalín s presnosťou pomocou nášho Vonkajšie Prenosné Rukoväť Miska, ktorá ponúka rozsahu dizajn.Použiť ako meracie pohár ovládať dávkovanie vody, polievka alebo zložky, takže je pre vás jednoduchšie dosiahnuť dokonalú chuť.

3.Bezpečné Uchopenie: S ergonomické a pohodlné rukoväť, naše vonkajšie misu pohodlne vojde do ruky, prevenciu pošmyknutia a škvrny, zatiaľ čo vy si vaše obľúbené jedlo alebo nápoj vonku.

4.Potravinársky Funkcie: vonkajší prenosná rukoväť miska má non-stick povlak, ktorý robí z jedla nie je ľahké držať a umožňuje umyť s minimálnym úsilím.To tiež nebude mať vplyv na pôvodnú chuť potravín, takže si môžete vychutnať vaše outdoorové stravovanie bez akýchkoľvek ťažkostí.

5.Široký Rozsah Použitia: S širokú škálu aplikácií, vrátane camping, turistiku, rybolov, cestovanie, a viac, to vonkajšie prenosné rukoväť miska je ideálny doplnok do vášho zariadenia.Je ľahký, ľahko sa prenáša a obchod, čo je ideálnou voľbou pre outdoorových nadšencov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *