• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Auto Poškriabaniu Repair Cream Laku Poľský & Farba Reštaurátorskej Leštenie A Odreniny Vosk Exteriéru Starostlivosti Pre Vírivé Značky

Auto Poškriabaniu Repair Cream Laku Poľský & Farba Reštaurátorskej Leštenie A Odreniny Vosk Exteriéru Starostlivosti Pre Vírivé Značky

€7.25 €3.62
Na sklade

  • Položka Objem - 15 g
  • Položka Hmotnosť - 40g
  • Špeciálne Funkcie - Auto Poškriabaniu Opravy Leštiaci Vosk
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Externé Testovanie Certifikácia - ce

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

Auto poškriabaniu oprava je určená na obnovenie pôvodný lesk a farbu.To je ľahko odstrániť oxid film a nepoddajné nečistoty, škvrny farby, a otrepy auta povrchu laku.To môžete opraviť škrabance bez toho pôvodného laku.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto Poškriabaniu Súprava na Opravu

Farba: mliečne biela

Tvar: Vložiť

Netto obsahom: 15 g

Zloženie: abrazívne materiály, výplne, povrchovo aktívne látky

Funkcie: Účinne liečiť škvrny na povrchu laku a škrabance, ktoré nie sú hlboké a primer

Balenie Zoznam:

Auto Scratch Remover*1

Hubky*1

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Leštiaci Krém: Naše Auto Poškriabaniu Súprava na Opravu nielen opravy poškriabaniu, ale tiež má vysokú leštiaci účinok, obnovuje lesk farby, takže vaše vozidlo je lesklý a čistý.

2.Dokonalé Obnovenie: Naše Scratch Remover pre Vozidlá má silný oprava právomoci, ktoré možno ľahko opraviť drobné škrabance, swirls, alebo iné značky a obnovenie vášho laku k jeho pôvodný vzhľad.

3.Hodí Akúkoľvek Farbu Laku: Naše Auto Scratch Remover perfektne hodí s akúkoľvek farbu laku bez trčí po oprave a môžu byť použité v rôznych automobilových farieb a povrchových úprav.

4.Žiadne Poškodenie Laku: Auto Poškriabaniu Opravy Leštiaci Vosk sa chemicky reagovať s laku.Čisto fyzické brúsenie po aktivácii povrchu laku.Škrabance tak môže byť opravený bez toho, pôvodný lak, a sú úplne bez škvrny.

5.Všestranné Použitie: Toto Auto Poškriabaniu Opravy Krém môže byť použitý na opravu malé a ľahké škrabance, doorknob nechtov ryhy a škrabance, drobné farba peeling, nárazníkov, farby swirls, atď.To môže tiež odstránenie asfaltu, hmyz, dobytok škvŕn, špiny, atď.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *