• Domov
  • Home Decor
  • Pamäť Tealight Hojdacia Stoličky Spomienke Ornament S Sviečku A Hojdacia Stoličky Veselé Vianoce Pamätník Ornament Pre Stoly

Pamäť Tealight Hojdacia Stoličky Spomienke Ornament S Sviečku A Hojdacia Stoličky Veselé Vianoce Pamätník Ornament Pre Stoly

€15.38 €7.68
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Oslavovať Vianoce s vašou láskou ľudia v Nebi s touto krásnou spomienkou na sviečku ornament.Tento kompaktný a prenosný ornament funkcie pamäťovej tealight a hojdacia stoličky, ktoré jemne hojdačky.Dojemné spôsobom na počesť tých, ktorí už nie sú s nami, to Vianoce v Nebi sviečka kreslo prinesie teplo a pohodlie do vášho domova.

Špecifikácie:

Materiál: Drevo

Veľkosť: ako je znázornené na obr

Balené hmotnosť: cca 160 g

Sviečkach veľkosť: cca 4*3 cm/1.57*1.18 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Vianočné ozdoby Neba hojdacia stoličky

1pc*sviečkach

Poznámky:

1. Vzhľadom na inom svetle a nastavenia obrazovky, farbu položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

2. Prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pocit Spojený a Miloval: Ak vám chýba vašich milovaných ľudí, ktorí sú preč, to Vianočné spomienky sviečka ornament vám môže pomôcť cítiť spojenie a loved.By zapálením sviečky na svoju česť, môžete vyvolať šťastný momenty, ktoré ste zdieľali s nimi a cítiť ich prítomnosť vo vašej duše.

2.Očarujúce a Elegantné: Tento mini hojdacia stoličky svietnik je ideálny doplnok do vášho Vianočné sviečky ornament zbierky.Je to očarujúce a elegantný spôsob, ako zaplatiť ohľadom na miloval ľudí a oslavovať ich života.Hojdacia stoličky je tvorivý a dekoratívny dizajn, ktorý sa hodí do akéhokoľvek štýlu.

3.Kompaktný a Prenosný: tieto Vianoce spomienka pri sviečkach ornament je jednoduchá montáž a možno kategoricky balené pre skladovanie, alebo cestovanie.Vyniká krásna hojdacia stoličku a svietnik, aby cti svojho miloval ľudí, ktorí sú už s vami.

4.Ťažké Poškodenie: tieto Vianoce spomienka pri sviečkach ornament je krásny spôsob, ako si zapamätať pamäti vášho odišiel miloval ľudí.Rezbárstvo proces zvyšuje jeho eleganciu.Ornament vyzerá ako kreslo je vyrobené z dreva, materiálu, ktorý je odolný a robustný.

5.Pamäť Darček: tieto Vianoce spomienka pri sviečkach ornament funkcie hojdacia stoličky dizajn, ktorý symbolizuje pohodlie a pokoj.Je to vynikajúci darček pre pripomenutie, miloval ľudí, ktorí prešli ďaleko, ako spolužiakmi, priateľmi, kolegami alebo príbuzných.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *