• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • 250ml Skladacia TPU Mäkké Fliaš Vody Vonkajšie Športové Bežecké Cestovanie Turistika Kempovanie Lezenie Hydratácie

250ml Skladacia TPU Mäkké Fliaš Vody Vonkajšie Športové Bežecké Cestovanie Turistika Kempovanie Lezenie Hydratácie

€5.01 €3.51
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kapacita - ≤300 ml

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Naše skladacie cestovné na fľašu je vyrobené z potravín-stupeň materiálu, zabezpečiť bezpečné a čisté hydratáciu, zatiaľ čo na cestách.Jeho ľahký a pohodlný dizajn zahŕňa výhodné voda plniaci port, takže je ľahko náplň a pobyt hydratované počas celého dňa.

Špecifikácia:

Názov produktu: TPU mäkkej vode taška

Materiál: TPU

Farba: modrá, zelená

Teplotná odolnosť: 0℃-40℃ odporúča sa

Špecifikácie: 250ML

Veľkosť produktu: 24*7,5 cm/9.45*2.95 cm

Vhodné miesta: Turistika, horolezectvo, cestovanie, beh a bicyklovanie

Balenie zoznam: TPU mäkkej vode taška*1

Balenie Zoznam:

Skladacie fliaš vody*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: Vyrobené s potravinami-stupeň materiálu, naše rozkladacie fliaš vody sú bezpečné a jednoduché použitie.Ľahký a kompaktný dizajn z nich robí ideálne pre cestovanie, turistiku a športové aktivity.Pobyt hydratačný a verí vonku.

2.Pohodlné nosenie: Naše skladaciu fľašu s vodou je ľahko prenáša v batohu vrecku, takže je skvelou voľbou pre on-the-go hydratáciu.Jeho ľahký a priestorovo úsporný dizajn umožňuje, aby sa ľahko sklopiť do kompaktnej veľkosti a uložené, zabezpečenie je vždy na dosah, keď ju budete potrebovať.

3.Inovatívny Silikónový Náustok: Naše rozkladacie fliaš vody funkciu state-of-the-art potravín-stupeň silikónový náustok pre spoľahlivé a opakované použitie pitnej skúsenosti s ľahkosťou a pohodlie!

4.Ekologicky Bezpečné: Tento skladaciu fľašu s vodou je navrhnuté s prachotesnou veko zmariť potenciálnej kontaminácii, je taktiež vybavený ľahko vyplniť port vody.Ľahko skladovať a kompaktný, je ideálny pre on-the-go hydratáciu.

5.Rozsah použitia: Určené pre outdoorové športy a každodenný život, tieto skladacie fliaš vody sú vynikajúce pre maratón, jogging, beh, turistika, cyklistika, horolezectvo, turizmus, cestovanie, a ďalšie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *