• Domov
  • Elektrické Zariadenia
  • 2 páry Zliatiny Zinku Batérie Strane Terminálu Plnenie pracovných Miest Fit 8Mm Kladnej (+) A Záporný (-) Kábel k Batérii Terminálov

2 páry Zliatiny Zinku Batérie Strane Terminálu Plnenie pracovných Miest Fit 8Mm Kladnej (+) A Záporný (-) Kábel k Batérii Terminálov

€14.67 €9.83
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Prevádza strane terminálu batérie najvyššie príspevok,každý Plnenie pracovných Miest funkcie šesťhranná matica krúžok pre uťahovanie s kľúča.

Vlákno dia:8 mm; Závit dĺžka:10 mm; poznámka pozitívne (+) alebo záporným (-) v spodnej časti, kladné (+) dia.:17-19 mm; záporná (-) dia.:15-17 mm.

Tieto terminálu plnenie pracovných miest sa používa na nabíjanie strane post batérie na automobil, rovnako ako prevod strane batérie najvyššie príspevok batérie na automobily.

Tieto batérie strane nabíjanie príspevky sú vyrobené na nosenie vlákna na automobilové batérie iba.Oni nie sú vhodné pre akýkoľvek typ napájania šport batérií.

Fit kladnej (+) a záporný (-) kábel k batérii terminálov.

Vyrobené zo Zliatiny Zinku pre dlhú životnosť,určené použitie pre: top post, bočné post, truck, a morských svorky batérie.

Na svorky batérie vhodné pre pozitívne a negatívne štandardné batérie príspevky sú autá, lode, van batérie a iné.

Špecifikácia:

Vlákno dia:8mm/0.31 Palec

Závit dĺžka:10 mm/0.39 Palec

Farba:Strieborná

Materiál:zliatiny Zinku

Veľkosť:3.8 x 2.4 cm

Obsah Balenia:

2 x Pozitívne Batérie, vypínače

2 x Negatívny Batérie, vypínače

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *