Motocyklové Rukavice Muži Ženy Moto Kožené Vetru Nepremokavá Riadidlá Motocykla Bez Prstov Na Letné Ľahké Ručné Nosenie

€23.03 €11.51
Na sklade

  • Pohlavie - Unisex
  • Materiál - Kožené
  • Funkcia - nositeľné
  • Položka Druh - Rukavice
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1. Zvýšená Veľkosť: 3D rezanie, zvýšenej veľkosti, zvýšenie priestoru pre väčší komfort.Riadidlá Rukavice auta poskytujú tieň a ochranu proti slnku, a zároveň poskytuje pohode a vetrané vzduchom.Predný koniec a dolný koniec sú navrhnuté s vydlabaných oka, takže zbraní v pohode a potu zadarmo počas jazdy na bicykli.

2. Silné A Opotrebovaniu: Riadidlá chrániče sluchu súprava sa skladá z polyesterového vlákna, silné a opotrebovaniu, PVC vetru povlak, a baránok fleece podšívka, ktorá je opotrebovaniu a vetru, a 300D Oxford tkanina je vodotesná.

3. Nádherné Prevedenie: Riadidlá Motocykla Rukavice kit má krásny verzia, vynikajúce spracovanie a bez trhlín.Na vyhotovením je veľmi jemné, budete milovať.

4. Jednoduchý Dizajn: vzhľad Motocykla, Riadidlá chrániče sluchu kit je jednoduché a elegantné, inteligentné a dosť, ktorá môže spĺňať vaše použitie a nahradenie potreby.

5. Perfektný Darček Pre Priateľov: Riadidlá Motocykla Rukavice, chrániče sluchu môže byť nadaný k vašej rodiny, priateľov alebo blízkych, na Halloween, Vianoce, Karneval, narodeniny, a Deň otcov.

Popis:

3D rezanie, zvýšenej veľkosti, zvýšenie priestoru pre väčší komfort.Riadidlá Rukavice auta poskytujú tieň a ochranu proti slnku, a zároveň poskytuje pohode a vetrané vzduchom.Predný koniec a dolný koniec sú navrhnuté s vydlabaných oka, takže zbraní v pohode a potu zadarmo počas jazdy na bicykli.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Riadidlá Rukavice

2. Veľkosť: asi 30 * 30 cm | 11.81 * 11.81 palec

3. Materiál: Oxford nepremokavé tkaniny

4. Farba: Sivá/Čierna

Balenie Zoznam:

Riadidlá Rukavice * 1 pár

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *