• Domov
  • Hry A Príslušenstvo
  • Digitálne Zvieratko puzdro S Remienkom na Ruku Virtuálnej Maznáčik Hra Hard Shell Proti Poškriabaniu Elektronické Zvieratko Stroj EVA Prípade Zamatová Podšívka

Digitálne Zvieratko puzdro S Remienkom na Ruku Virtuálnej Maznáčik Hra Hard Shell Proti Poškriabaniu Elektronické Zvieratko Stroj EVA Prípade Zamatová Podšívka

€7.99 €4.00
Na sklade

  • Kompatibilné Značka/Model - PARY
  • Názov Značky - viugreum
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Elektronické Zvieratko Stroj Kryt Prípade

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1. Nie je ľahké prelomiť: Postavený s robustné a dlho-trvajúce EVA materiálu, poskytuje spoľahlivú odolnosť voči bitie, škrabance, a prestávky.Jeho pevná konštrukcia zabezpečuje trvalý výkon pri tienenie vášho domáceho maznáčika z prachu, vody, a šok.

2. Pohodlné Bezpečnosť Ochrana: Hrajú priateľské zamatová podšívka poskytuje pohodlné a priateľské k pokožke bezpečnosť ochrana na obrazovke prístroja.Uchovávajte svoj prístroj obrazovka bezpečné pred poškriabaním, prachom a ďalšie prípadné poškodenie.

3. Ľahké Čistenie: rozlúčiť na únavné čistenie s našimi Interaktívne Hračka Digitálne Zvieratko Ťažké Veci.Jednoduchá údržba, jednoducho utrite ju vlhkou handričkou pre nedotknutej vzhľad.Žiadne ďalšie neporiadok, alebo stres pri zachovaní digitálneho maznáčika doma.

4. Enhanced Protection: Naše interaktívne hračka digitálne zvieratko prípade pevného prichádza s ochranné pletivo vaku, ktorý zaisťuje, že vaše herné konzoly batérie alebo používateľské príručky sú v bezpečí pred poškodením.

5. Prenosnosť pohodlie: S výhodnou remienok na ruku, účtovná svoje interaktívna hračka digitálne zvieratko je hračka!Pevný prípade, je tiež navrhnuté pre jednoduché upevnenie a bez námahy sa viažu k taške alebo batohu.

Popis:

1. Odolné voči bije a s zamatová podšívka, je ľahko čistiť a môže tiež uložiť herné konzoly batérie alebo používateľské príručky.

2. Plus, je to jednoduché zavesenie pre on-the-go pohodlie.

Špecifikácia:

1. Produkt, materiál: nylon, EVA, zamat

2. Produkt farba: fialová

3. Veľkosť produktu: 9.5x7.2x6.3/3.7x2.8x2.5in

4. Hmotnosť výrobku: 60 g

5. Upozornenie: Tento produkt má iba úložný vak a neobsahuje elektronické herné konzoly.

Zoznam Produktov:

1* Elektronické Zvieratko Stroj Kryt Prípade

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *