• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Anti Fog Sprej Pre Auto, Auto Sklo Rainproof Proti-zahmlievaniu zaobalenie 100ml Rainproof Anti Fog Sprej Na čelné Sklo Zrkadlá

Anti Fog Sprej Pre Auto, Auto Sklo Rainproof Proti-zahmlievaniu zaobalenie 100ml Rainproof Anti Fog Sprej Na čelné Sklo Zrkadlá

€12.12 €5.45
Na sklade

  • Položka Objem - Antifogging agent
  • Špeciálne Funkcie - čelné sklo dlho-trvajúce vodu odpudzujúce cleaner
  • Položka Hmotnosť - 100g
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Externé Testovanie Certifikácia - CCC

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zostaňte v bezpečí na ceste s našou Anti Fog Sprej pre Auto.Rozlúčte sa s hmle-up windshields a windows.Tento ľahký-k-vykonávať sprej vám ušetrí čas a úsilie a zároveň poskytuje prehľadné informácie.Vytvorené tak, aby boli mierne a účinné vonku.Zlepšiť bezpečnosť jazdy s našimi Anti Fog Sprej pre Auto.

Meno: Auto Sklo Sprej

Zoznam:

Anti-fog agent x1

alebo

Rainproof agent x1

alebo

Povlak agent x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenú Bezpečnosť: Naše Auto Sklo Vodotesný Povlak Agent zabraňuje sklo z rozmazanie spôsobené dažďom, snehom, alebo hmly.Jeho anti-fog a nepremokavé vzorec zvyšuje viditeľnosť, zlepšenie bezpečnosti jazdy.

2.Ľahko sa prenáša: Toto auto sklo vodotesný povlak agent je nízka hmotnosť a malé rozmery, takže si môžete vziať kamkoľvek bez zaberajú miesto v aute.Je prenosný a pohodlný na používanie, a to môže chrániť vaše auto sklo z dažďu, snehu, prachu a špiny.

3.Nie je potrebné umývať: rozlúčiť sa pracné čistenie naše Auto Sklo Vodotesný Povlak Agent.Tento ľahký-k-použitie výrobku zjednodušuje údržbu vášho vozidla.Utrite jemne bez bielizne a vychutnajte si krištáľovo jasné výsledky.

4.Jemné zloženie: Naše auto sklo vodotesný povlak agent obsahuje eco-friendly vzorec z prírodných rastlinných extraktov.Zabezpečuje neškodné ochranu ľudského tela bez poškodenia povrchu zrkadiel a skla.

5.Široko použitie: Či sa chystáte do práce, cestovanie, alebo vonkajšie scenérie, musíte jasný výhľad na cestu a okolie.Tento produkt je široko používaný pre všetky druhy vozidiel.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *